Γεια σας! ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας για μένα και την οικογένειά μου. Τα γραμμάρια μου είναι επάνω στον ουρανό (όπου είμαι σίγουρος ότι το ουίσκι είναι χωρίς θερμίδες). Το εκτιμώ πραγματικά. Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι τα πάντα, αλλά αισθάνομαι εντάξει τώρα. Θα βοηθήσω τη μαμά μου να πακετάρει τα πράγματα της την Παρασκευή. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπορώ να είμαι εκεί γι ‘αυτήν.

Τώρα ας μιλήσουμε για όλες τις τυχαίες σκέψεις και ομολογίες που αναπηδούν γύρω από το κεφάλι μου τώρα … πρέπει να πω τρέχει γύρω από το κεφάλι μου; Τέλος πάντων … αυτό είναι στο μυαλό μου τώρα.
Τα τελευταία μου βίντεο

Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
Και εδώ είναι ένα νέο βίντεο με μια γρήγορη ανασκόπηση 3 podcasts που άκουσα χθες.
Podcasts relapped:

Το Drama Club – Απρίλιος 2018 επεισόδιο για τη Monica Lewinsky και το επεισόδιο του Ιουλίου 2018 για τον Conan O’Brien και τη Δούκισσα της Υόρκης Fergie. Ενδιαφέροντα πράγματα!

Το πρωί Toast Podcast – το σημερινό επεισόδιο για τα καυτά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του E! Ανακοίνωση ειδήσεων ότι η εκπομπή θα ακυρωθεί πλήρως (οι Times έχουν αλλάξει λίγο τελευταία, αλλά τώρα έχει τελειώσει).

Juicy Scoop με Heather McDonald – Συνέντευξη με τον Captain Sandy από κάτω από το κατάστρωμα Μεσόγειο

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 1
03:12

Ζω
00:00
08:21
07:26

1. Κάνω push-ups με τα γόνατά μου στο έδαφος. Δεν ζητώ συγγνώμη για αυτό. Αλλά δεν μου φάνηκε μέχρι που έπεσα την περασμένη εβδομάδα και πήγα να κάνω μια προπόνηση beachbody την επόμενη μέρα. Ναι, το γόνατό μου δεν το είχε.

2. Περιμένω αυτήν τη στιγμή να εξυπηρετηθεί το αυτοκίνητό μου και να πίνετε νόστιμο καφέ Starbucks. Αυτό είναι καλό, αλλά εύχομαι να είχα φρούτα σπινθήρα τώρα. Τόσο αναζωογονητικό. Σίγουρα πίνω περισσότερο το καλοκαίρι.

3. Άρχισα να γράφω τη θέση για τα γραμμάρια μου τη Δευτέρα το βράδυ, όταν ήταν ακόμα ζωντανός, έτσι μερικά από αυτά είναι γραμμένα σαν να είναι ακόμα ζωντανή. Και υπάρχουν μερικά τυπογραφικά λάθη, αλλά δεν μπορώ να τα ξαναδιαβάσω τώρα για να τα επεξεργαστώ. Απλώς με κάνει πολύ λυπηρό σωστά αυτό το δευτερόλεπτο.

4. Ο μόνος λόγος που δεν τρώω ένα ολόκληρο καρπούζι σε μια μέρα είναι επειδή σταματώ τον εαυτό μου. Θέλω όμως.

5. Λατρεύω πραγματικά το «ανάποδα μου», γνωστός και ως πίνακας αντιστροφής. Το έχω εδώ και μερικούς μήνες. Ο αδελφός μου είχε ένα για λίγο και θα το χρησιμοποιήσω εκεί.

6. Η νυχτερινή μου κατανάλωση είναι εκτός ελέγχου αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι πεινασμένος, μόλις έλαβα τη συνήθεια να τρώω ένα 2ο δείπνο στις 10μμ. WTF Monican. Καταλήγω να τρώω υπολείμματα από το δείπνο που έχω συσκευάσει για την επόμενη μέρα. Είναι κυρίως επειδή είμαι πολύ κουρασμένος και αντί να κοιμηθώ πηγαίνω στην κουζίνα. Σπασμένο.

7. Νομίζω ότι θα χρειαζόμουν τελικά περισσότερους φίλους.

8. Προσπαθώ πραγματικά να είμαι ευγενικός σε όλους. Ev. Er. Eee. ΕΝΑΣ. Είναι εύκολο να είσαι καλός σε ανθρώπους που είναι καλοί για μένα. Αλλά η Βίβλος δεν λέει “Αντιμετωπίστε τον γείτονά σας ως τον εαυτό σας – αλλά μπορείτε να είστε κακοί”. Εκτός αν δεν έφτασα σε αυτό το κομμάτι ακόμα; Προς το παρόν δουλεύω για να είμαι ευγενικός σε όλους. Και όταν αποτύχω θα προσπαθήσω ξανά.

9. Πάω σε μια εκδήλωση στο Pala Casino σήμερα. Ήμουν προσκεκλημένος πριν από πολύ καιρό και σχεδόν ακυρώθηκε από τότε που αυτή η εβδομάδα ήταν τόσο λυπηρή και σκληρή. Αλλά πρόκειται να συγκεντρωθώ και να πάω. Τα γραμμάρια μου ήταν ένας μεγάλος παίκτης – θα πίστευε ότι ήταν φοβερό ότι έχω προσκληθεί σε κάτι τέτοιο.

10. Δεν θέλω να κάνω αυτό το πλήρες σε εμπορικό, αλλά αυτοί οι συνδυασμοί γεύσης Spark / Remate ακούγονται εκπληκτικά! Θέλω όλα αυτά !!

Επαυμβαλλίστε το πορτοκαλί δοχείο // επανυδάτωση πορτοκαλί πακέτο ραβδιού // Spark Mango Canister // Spark Mango Stick Pack

Επαναπροσδιορισμός κόκκινου δοχείου Raspberry // Επαναπροσδιορισμός κόκκινου πακέτου Raspberry Stick // Spark Pink Lemonade Canister // Spark Pink Lemonade Stick Pack

Επαυμβαλλίστε το βασικό δοχείο Lime // REYDRATE Key Lime Stick Pack // Spark Cherry Canister // Spark Cherry Stick Pack

Ερώτηση: Πώς πηγαίνει η εβδομάδα σας; Οποιεσδήποτε τυχαίες ενημερώσεις ή ομολογίες;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:Απώλεια βάρους, καρπούζι και ενημερώσεις το Σαββατοκύριακο με τον Ντιέγκο

Απώλεια βάρους, καρπούζι και ενημερώσεις το Σαββατοκύριακο με τον Ντιέγκο

Πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας ενώ βελτιώνετε τον εαυτό σας. Θετικότητα σώματος ενώ χάνει βάρος ή πηγαίνει μετά από ένα στόχο. Συμβουλές για το πώς

Ε & Α σχετικά με το διαισθητικό φαγητό & binging, συμβουλές για το καλοκαίρι και πολλά άλλα!

Ε & Α σχετικά με το διαισθητικό φαγητό & binging, συμβουλές για το καλοκαίρι και πολλά άλλα!

Τρέχοντας τρόφιμα γυμναστήριο διαισθητικές ερωτήσεις και απαντήσεις. Συμβουλές για το καλοκαίρι, τι να κάνετε αν είστε κατάθλιψη και

Παίζω την ενημέρωση των αυγών της εβδομάδας 1

Παίζω την ενημέρωση των αυγών της εβδομάδας 1

Παγώνω τα αυγά μου. Εβδομάδα 1 της διαδικασίας για να παγώσει τα αυγά μου. Νέα συνταγή για τον έλεγχο των γεννήσεων και τις ενημερώσεις σχετικά με τον τρόπο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ αυγών 2

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ αυγών 2

Κατάψυξη των αυγών μου Εβδομάδα 2 check in. Το τελευταίο μου ραντεβού και μαθαίνοντας για τις ενέσεις για τη διατήρηση της γονιμότητας. Μπήκα

Q & A -May Part 2 – Θα κάνω τα παιδιά μου να τρέχουν; Πώς μένω παρακινημένος να τρώω υγιεινά…

Q & A -May Part 2 – Θα κάνω τα παιδιά μου να τρέχουν; Πώς μένω παρακινημένος να τρώω υγιεινά…

Γειά σου! Πώς πάει? Έχω ένα νέο γύρο ερωτήσεων από εσάς και τους εικονικούς φίλους σας! Αυτά ήταν μερικά καλά q

Πόσο καιρό πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας και η καλύτερη κινηματογραφική ταινία Q & A

Πόσο καιρό πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας και η καλύτερη κινηματογραφική ταινία Q & A

Πόσο καιρό πρέπει να είναι η μακροχρόνια σας για μισό μαραθώνιο; Το συγκρότημα Sydrome – πόσο καιρό απογειώσατε από το τρέξιμο; Rrca coa

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.