Γεια σας! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη στην πρόσφατη ανάρτησή μου. Σοβαρά. ευχαριστώ. Αλλά θέλω να σκεφτώ για άλλα πράγματα καλύτερα τώρα σαν … τρέξιμο και φαγητό!

Θέλω να επιστρέψω να κάνω χωρίς κρέας Δευτέρα. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω αν έκανα ποτέ μια «πραγματική» Δευτέρα χωρίς κρέας γιατί σταμάτησα να είμαι χορτοφάγος. Χμμμ. Λοιπόν, θέλω να προσπαθήσω να φάω χορτοφάγος ή ίσως ακόμη και vegan τις Δευτέρες για λόγους υγείας και κάπως για περιβαλλοντικούς λόγους. Μπορούμε να μιλήσουμε για όλα αυτά τα πράγματα άλλη φορά. Προς το παρόν ας ανακεφαλαιώσουμε μόνο το φαγητό.
Τα νεότερα μου βίντεο

Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
Μια καλή σειρά ακρόασης – Βιβλίου και Podcast Review
Στη συνέχεια, έφυγε από τη Lisa Jewell – διαθέσιμη στο Audible, στο Amazon ή όπου πωλούνται βιβλία.

Είναι «τότε έφυγε» μια καλή ακρόαση; Εδώ είναι η κριτική μου!

Για πολύ περισσότερες κριτικές, συνδέσμους και ιδέες, ελέγξτε το runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 20 δευτερολέπτων

Επόμενο
High Achiever – καλή αναθεώρηση βιβλίου ακρόασης
06:12

Ζω
00:00
08:21
04:20

Ξεκίνησα τη μέρα με παγωμένο καφέ και γάτα. Δεν έφαγα τη γάτα – αυτό δεν θα ήταν πολύ χωρίς κρέας για μένα. Αλλά έκανα μια φωτογραφία των προσπαθειών του να με αγνοήσει.

Είχα επίσης αυτό το μικρό ιδανικό μπαρ που πήρα από το OC μισό μαραθώνιο μετά την κούρσα. Αυτά είναι καλά.

Έτρεξα 6 μίλια – έπρεπε να το κρατήσω σύντομο επειδή είχα προγραμματιστεί μια κλήση για 8πμ. Είναι δύσκολο να συνδεθείτε με ανθρώπους στην ανατολική ακτή όταν τρέχω όλο το πρωί, τότε τρώω και μετά είμαι έτοιμος να μιλήσω και είναι έτοιμοι να φύγουν για την ημέρα.

Μετά την εκτέλεση / προ-κλήση είχα ένα πράσινο smoothie με σκόνη πρωτεΐνης, πάγο, γάλα αμυγδάλου, σπανάκι. Και πρόσθεσα τόνους επικάλυψης γιατί αυτό είναι το αγαπημένο μου μέρος.

Μετά την κλήση μου καθαρίσαμε τις σημειώσεις μου (δεν είναι σύντομα μια θέση).

Στη συνέχεια, ήμουν έτοιμος να κάνω μια προπόνηση στο σώμα της παραλίας, όταν συνειδητοποίησα ότι παγώνω. Ίσως δεν έπρεπε να είχα αυτό το τεράστιο πράσινο smoothie;

Έτσι, έβγαλα τον θερμαντήρα χώρου και στάθηκα μπροστά του. Επιπλέον, συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι ένα σνακ, κατά προτίμηση κάτι αλμυρό. Πήρα κάποιο ποπ κορν και έβλεπα την τηλεόραση μπροστά από τον θερμαντήρα ενώ τρώω ποπ κορν. Και κατάφερα να κάνω ένα χάος…

Είμαι πραγματικά ένα πολύ βρώμικο κορίτσι. Δεν ξέρω γιατί;!;

Έχω μια θεωρία-προσπαθώ να πολλές εργασίες πάρα πολύ και έτσι δεν κάνω ένα πράγμα καλό και τακτοποιημένο. Και δεν κάνω αρκετό χρόνο για να κάνω πράγματα (όπως ετοιμαστείτε να πάτε κάπου), γι ‘αυτό σπεύδουν και κάνω ένα χάος καθώς βιασύνη.

Το θέμα είναι ότι αλλάζω το όνομά μου στον Messican. Ή αλλάζοντας το όνομα αυτού του ιστολογίου. (Πραγματικά, πιθανότατα δεν πρόκειται να κάνω ούτε επειδή είμαι ήδη αποσπασμένος από κάτι άλλο…)

Το μεσημεριανό γεύμα ήταν μια τεράστια σαλάτα με αυγά (βρίσκονται στο κάτω μέρος του μπολ – είναι αυτό το πράγμα που κάνω τώρα) και το καρπούζι.

Επίσης βγήκα για να σηκώσω τον Seltzer επειδή έτρεξα έξω και θα έπρεπε να έχει. Και πήρα μερικές τσάντες κατεψυγμένων λαχανικών και sriracha – επίσης ένα θα έπρεπε να έχει.

Και χτύπησα το κατάστημα των 99 λεπτών για σταφύλια – τα οποία γρήγορα έφαγα όλα, παρόλο που αγόρασα πάνω από 2 κιλά από αυτά και ήταν βρώμικα. Ω καλά.

Δεν έχω μια εικόνα των σταφυλιών, αλλά έκανα ένα από αυτό το σνακ που σημείωσα εκεί – τραγανά ρεβίθια. Λατρεύω τα ψητά ρεβίθια !!

Μετά το μεσημεριανό γεύμα ήθελα πραγματικά να φτιάξω ένα βαθούλωμα στο email μου, οπότε έβαλα το χρονοδιακόπτη μου για 45 λεπτά και έβαλα το τηλέφωνό μου στο DND. Έχω ακούσει να κάνω ένα πράγμα για 45 λεπτά και στη συνέχεια να δώσουμε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα είναι ένας καλός τρόπος για να είστε παραγωγικοί. Και είχα κάποια σπίθα για να με βοηθήσει να είμαι επιπλέον ενεργοποιημένος και παραγωγικός !!

Σε κάποιο σημείο κοίταξα και είδα το Βέγκας να βάζει τυχαία στη μέση του δαπέδου έτσι …

Καθώς έκανα δείπνο, σνακάραμε σε τεμπέλης guacamole. Είναι απίστευτο.

Το δείπνο ήταν ψητό κουνουπίδι και ένα παγωμένο tofu teriyaki μπολ. Δεν υπάρχουν εικόνες επειδή τα χέρια μου ήταν ευτυχώς καλυμμένα με Guac. (Σημείωση: Έγραψα για πρώτη φορά το κοτόπουλο Teriyaki Bowl. Ο εγκέφαλός μου πηγαίνει εκεί αυτόματα και τώρα το λαχταρώ!)

Είχα μια μπάρα αναζήτησης για επιδόρπιο. Νομίζω ότι η νέα μου αγαπημένη γεύση είναι το τσιπ σοκολάτας. Κόψτε το σε 3 κομμάτια και ψήστε το σε 350 μοίρες για 7-9 λεπτά. Βασίσου πάνω μου.

Και ο Βέγκας επέλεξε να ανέβει τυχαία την Pansa και το Purr μου πολύ δυνατά για λίγα λεπτά, οπότε έπρεπε να τραβήξω μια φωτογραφία. Αλλά ήταν τόσο κοντά που δεν μπορούσα να πάρω ένα καλό!

Τρέχοντα άρθρα

aka άλλα πράγματα που μπορείτε να δείτε γιατί το έγραψα και νομίζω ότι πρέπει…

Γιατί οι δρομείς έχουν σχέση αγάπης / μίσους με το τρέξιμο – μέσω των γυναικών που τρέχουν από το rer

5 λόγοι για να τρέξετε με τη μαμά σας – μέσω ενεργού από το RER

Ερώτηση: Έχετε κρέας για πρωινό – εκτός από τα αυγά;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

42save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

42
Καρφίτσα

ΜερίδιοΤιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.