χθες φρόντισα τη βροχή καθώς και χτύπησα το Roadrunner Sports για το Marathon Essentials μου. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν όλοι έξω από τα μπλοκ της Μαργαρίτα, καθώς συσκευάζω για τον μαραθώνιο του Φοίνιξ. Το Mocha είναι το αγαπημένο μου πήκτωμα, καθώς πάντα απαιτώ nuun στη ζωή μου !!

Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
Πριν ήμασταν ξένοι από την Renee Carlino Book Review.
Γρήγορες σκέψεις καθώς και προτάσεις για ηχητικά βιβλία. Η ιστορία, ο αφηγητής, η αξιολόγηση καθώς και πολύ περισσότερο για τη μεγάλη σειρά ακρόασης.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 42 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Μαθαίνοντας από μια κακή διαδρομή
03:48

Ζω
00:00
08:21
09:42

Επίσης, πήρα μια γρήγορη ματιά στο Marshall, καθώς και αποφάσισα να μην πάρει αυτές τις φιλικές προς το περιβάλλον μπότες βροχής ως αποτέλεσμα της δημοσκόπησης Instagram.

Όταν πήγα να φύγω για το Phoenix συνειδητοποίησα ότι ο χώρος στάθμευσης του αυτοκινήτου στο συγκρότημά μου πλημμύρισε. Με «συνειδητοποιήστε», υποδεικνύω ότι πήγα να πάω στο όχημά μου καθώς και να βγήκα σε 6 ίντσες νερού. Δεν υπήρχε καμία μέθοδος γύρω από αυτό, καθώς και δεν έχει νόημα να επιστρέψω στο σπίτι, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να περπατήσω ξανά μαζί του.

Ω καλά η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί.

ΟΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Εκτός από αυτό δεν συνέβη. Στη μέθοδο μου έξω από την πόλη επιθεώρησα την κυκλοφορία στο διαδίκτυο καθώς και με την επιθεώρηση με τη φωτογραφία μου, η Cindy που ζει στο Palm Springs/στη μέθοδο στο PHX. Έβγαλε τους δρόμους στην περιοχή της ήταν αρκετά κακοί/πλημμυρισμένοι καθώς και πίστευαν ότι ήταν επικίνδυνο. Επιπλέον, υπήρχαν τόνοι ατυχημάτων. Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς πώς να οδηγείτε στη βροχή εδώ.

Έριχνε ακριβώς έτσι, ωστόσο όχι τόσο σέξι:

Θα ήθελα να πάρω τη δυνατότητα καθώς και να συνεχίσω, ωστόσο η Cindy έχει ένα ολόκληρο νοικοκυριό καθώς και πράγματα, ώστε να έχει κάτι να είναι σε απευθείας σύνδεση, καθώς και δεν ήθελε να πεθάνει. Προσπάθησα δύσκολο να την πείσω, ωστόσο δήλωσε ότι η κοκκινομάλλα μου δεν ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελε να δει πριν πεθάνει

Κατάλαβα ότι δεν ήταν σοφό να το πάει μόνη της, έτσι ακυρώσαμε το ταξίδι υπέρ της κατανάλωσης σοκολάτας στο σπίτι.

Ξέρω, η ζωή μου είναι τόσο συναρπαστική…

Χθες το βράδυ συνέχισε να βρέχει, έτσι ώστε το κανονικό μου μονοπάτι να πλημμυρίσει. *Σημείωση: Δεν είναι ότι βρέχει εκείνο το φτωχό εδώ, είναι ότι δεν βρέχει συχνά έτσι το έδαφος δεν χρησιμοποιείται για να το απορροφήσει, καθώς και τα συστήματα αποχέτευσης δεν είναι φανταστικά για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Προ-τρέχει καύσιμο. (Σημειώστε τη σοκολάτα ακόμα από χθες το βράδυ.

Καύσιμο μετά το τρέξιμο: γάλα σοκολάτας καθώς και χωρίς ψήσιμο μπισκότα που κατασκευάζονται με δημητριακά ρυζιού αντί για βρώμη.

Ελέγξτε το ημερολόγιο του Μαρτίου για μια απλή ημέρα κατάρτισης αντοχής για να ενσωματωθεί στη ζωή σας.

Ερώτηση: Ποιος άφησε τα σκυλιά έξω; Ποιος είναι ο ενθουσιασμός του Σαββατοκύριακου;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.