Χαίρετε! Πώς πάει? Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη και τα σχόλια στο βίντεο του Μαραθωνίου της Βοστώνης! Είναι κάπως μακρύ, αλλά και τρέχει 26,2 μίλια.

Είμαι εντελώς καταρρέοντας στη ζωή.
Τα τελευταία μου βίντεο

High Achiever – καλή αναθεώρηση βιβλίου ακρόασης
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη ανασκόπηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου ναρκωτικού. Διαβάστε από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ο υπέροχος συνεργάτης μου στο Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
05:31

Ζω
00:00
08:21
06:12

Ναι. Απλά θα το βάλω εκεί έξω. Είναι κάτι που αισθάνεται σαν ένα βάρος για να οδηγήσει απλά με αυτό. Γι ‘αυτό είμαι οπαδός της θεραπείας και της υπερβολικής διανομής. Αν λέω απλώς, “Γεια σου! Κοιτάξτε όλα αυτά τα πράγματα που είναι λάθος μαζί μου … “Τότε δεν ανησυχώ για άλλους ανθρώπους που το δείχνουν έξω.

Μερικές φορές το έχω μαζί, μερικές φορές είμαι χάος. Θα έλεγα ότι είναι 80/20 ακριβώς όπως η διατροφή μου (αλλά απέναντι).

Η διατροφή μου είναι: 80% υγιής. 20% ντόνατς.

Η ζωή μου είναι: 80% ένα χάος. 20% καλά προσαρμοσμένο ενήλικα.

Αλλά είμαι πολύ τυχερός που μένω στη Νότια Καλιφόρνια και έχω μια εκπληκτική οικογένεια και 2,3 φίλοι και πήγα στο κολέγιο και έχω κάπου να ζήσω και να έχω μια γάτα και να τρέξω και να έχουν πάει στην Κίνα και τον Παναμά και έναν τόνο άλλων τόπων και Γνωρίστε τον Θεό και έχουν τα περισσότερα από τα νύχια μου και…

Σήμερα θέλω απλώς να επικεντρωθώ στα καλά πράγματα – όπως το τρέξιμο και το φαγητό. Αυτά είναι καλά πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο!

Σήμερα το πρωί ήμουν πίσω σε τρέξιμο γύρω…

Όταν επέστρεψα στο σπίτι, έκανα μια προπόνηση 21 ημερών – συνήθως παίρνω απλά ό, τι νιώθω. Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να πάτε και να φτιάξετε ένα πράσινο smoothie για το δρόμο.

Πήγα να περάσω λίγο χρόνο με την ανιψιά μου. Θυμάστε όταν κάναμε το κυνήγι αυγών μας; Λοιπόν, η SIL μου είπε ότι ξύπνησε την επόμενη μέρα ρωτώντας αν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο κυνήγι αυγών. το λατρεύω.

Ήμουν όλα γι ‘αυτό και σημείωσα μερικά ακόμη πακέτα πλαστικών αυγών από το κατάστημα 99 σεντ σε εκκαθάριση (νομίζω ότι ήταν 50 σεντ!). Τους έφερα και την βοήθησα να τους γεμίσει με τον Cheerios. Έβαλε προσεκτικά 1 Cheerio σε κάθε αυγό και στη συνέχεια μου έδωσε να κλείσει.

Στη συνέχεια, πήραμε στροφές να τους κρύβονταν και να τους βρούμε στην αυλή.

Η Λόλα είναι το κουτάβι τους. Είναι τόσο ενεργητική και παίζει να φέρει σαν επαγγελματίας – αλλά η μπάλα είναι βυθισμένη με το σάλιο της μετά από λίγο. Χρειάζονται ένα από αυτά τα νόμιμα αρπακτικά και σέσουλα για να παίξουν το Fetch μαζί της (χρησιμοποιούσαμε ένα scooper make-shift).

Θα μπορούσε να παίξει κυνήγι αυγών για ώρες και ώρες, αλλά τελικά έπρεπε να το φέρουμε μέσα, επειδή ένας από εμάς χρειαζόταν ένα σνακ (εμένα).

Ω! Και πήρα αυτό το πουκάμισο ως δώρο από το Advocare! Δεν φοράω συνήθως μαύρα πουκάμισα, αλλά ήθελα να το αθλητεύω με υπερηφάνεια γιατί το κέρδισα. Το πήρα ως αναγνώριση για την εγγραφή ενός ορισμένου αριθμού νέων προτιμώμενων πελατών με την εταιρεία. Το σκάβω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι εκπτώσεις – και αυτό είναι κάπως ο μόνος τρόπος για να αποκτήσω έκπτωση στο Spark.

Προτιμώμενος πελάτης = Εγγραφείτε για ένα τέλος μιας ώρας 19,95 δολάρια και λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Advocare για ένα χρόνο. Επιπλέον, έρχεται με μια ποικιλία πακέτου σπινθήρων, ώστε να μπορείτε να δείτε τι γεύσεις σας αρέσει.

Μακάρι να πωλούν πακέτα ποικιλιών όλη την ώρα! Νομίζω ότι θα πάω στο σπήλαιο και απλώς παραγγείλω το φρέσκο ​​καρπούζι, επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν πει ότι είναι καλό!

ΤΕΛΟΣ παντων. Στείλτε μου email στο RuneAtrepeat στο Gmail.com εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή σας για να είστε ένας προτιμώμενος πελάτης, διανομέας ή σχεδόν τα προϊόντα γενικά.

Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας του Spark (όλη την ώρα), επανυδατώστε (μετά το τρέξιμο), το χρυσό O2 (πριν το τρέξιμο) και το Sleep Works (αυτό είναι να τερματίσει τη νύχτα).

Εντάξει… Επιστροφή στο τρέξιμο και το φαγητό και το blogging…

Έκανα μια σαλάτα και άρπαξα ένα τέλεια ώριμο αβοκάντο από το ψυγείο τους για να τα πάω μαζί του. Το πρόσωπο μου μου είπε, “Αυτό είναι για το πρωινό του μπαμπά”. Της είπα να του πει ότι το πήρα.

Είμαι η αδερφή του μπαμπά και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κλέψουμε το φαγητό του άλλου. Είναι μέρος της συμφωνίας / μέρους της αντίληψής μου για όλες τις εποχές που θα γλύφει κάτι, έτσι δεν θα το φάω. Εντάξει, έφυγα από αυτό το μέρος, αλλά θα το καταλάβει σύντομα επειδή έχει ένα αδελφό στο δρόμο! Γι ‘αυτό χρειάζομαι ιδέες για το όνομα “H” – για ένα κορίτσι.

Ήταν ένας πολύ διασκεδαστικός χρόνος Lil και διαβάζουμε βιβλία και έπαιξα το Hide-N-Seek μέχρι να κατευθυνθώ στο σπίτι. Δεν υπήρχε κίνηση στο δρόμο πίσω !! Αυτό είναι ένα είδος Χριστουγέννων Καλιφόρνια θαύμα !!

Είχα πρωινό για δείπνο, αλλά όχι ένα διασκεδαστικό πρωινό σαν βάφλες. Έκανα αυγά και το έβαλα με τόνους hummus.

“Βάλτε τον Χούμους σε όλα.” – Μονικός

Και είμαι ακόμα εμμονή με το ποπ κορν. ΕΜΜΟΝΩΣ.

Είναι είτε επειδή είμαι Μεξικανός και οι πρόγονοί μου έτρωγαν πολύ αραβόσιτο είτε επειδή όλα τα αστεία μου είναι corny.

Ο Βέγκας είναι εμμονή με την τοποθέτηση γούνας σε όλα. Προσπάθησε να πηδήξει στο στεγνωτήριο όταν τα ρούχα έγιναν τώρα! Δεν είναι δροσερό. Τράβηξα μια φωτογραφία, αλλά στη συνέχεια τον έβγαλα από εκεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε προτάσεις ονόματος “H”;

Τι είσαι εμμονή με αυτήν την εβδομάδα;

Εγώ: ποπ κορν. Φρούτα γροθιά σπινθήρα. (Τους έχω μαζί τις περισσότερες μέρες.) Ελέγξτε το σπυράκιΜεγαλώνοντας στο μέτωπό μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Αργά κυνήγι αυγών αυγών του Πάσχα

Αργά κυνήγι αυγών αυγών του Πάσχα

Εκτέλεση του κυνηγιού αυγών του Πάσχα του Πάσχα. Συμβουλές για ένα διασκεδαστικό κυνήγι αυγών κομφετί με το πολύ κοκκινωπό χρυσό retreiver και ήχο μου

Δεξαμενή καρχαριών ντους διαδρόμου και ημερομηνίες μεσημεριανού γεύματος … ημερομηνίες;

Δεξαμενή καρχαριών ντους διαδρόμου και ημερομηνίες μεσημεριανού γεύματος … ημερομηνίες;

Γειά σου! Πώς πάει? Απλώς check in με το αγαπημένο μου τρέξιμο και φαγητό από αυτό το Σαββατοκύριακο! Τι σκαρώνεις? Πρώτα

Τρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Τρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Γειά σου! Πώς πάει? Έχω μια γρήγορη ανασκόπηση του τρέχοντος, τρώγοντας και … επαναλαμβάνοντας. Ω, και τελικά καταγράφω

Απώλεια βάρους, καρπούζι και ενημερώσεις το Σαββατοκύριακο με τον Ντιέγκο

Απώλεια βάρους, καρπούζι και ενημερώσεις το Σαββατοκύριακο με τον Ντιέγκο

Πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας ενώ βελτιώνετε τον εαυτό σας. Θετικότητα σώματος ενώ χάνει βάρος ή πηγαίνει μετά από ένα στόχο. Συμβουλές για το πώς

Ανακοίνωση: Αποφάσισα να παγώσω τα αυγά μου

Ανακοίνωση: Αποφάσισα να παγώσω τα αυγά μου

Πάγωμα των αυγών μου. Η διαδικασία κατάψυξης αυγών και η ημέρα 1 το πρώτο μου ραντεβού για να παγώσω τα αυγά μου. Διατήρηση γονιμότητας – Τι εγώ

Η πρωινή ρουτίνα της ημέρας μου για ανάπαυση

Η πρωινή ρουτίνα της ημέρας μου για ανάπαυση

Η πρωινή μου ρουτίνα σε μια μέρα ανάπαυσης από το τρέξιμο. Τι κάνω, αυτό που τρώω σε μια μέρα ανάπαυσης και άλλα BTS χωρίς τρέξιμο ημέρα

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.