Την περασμένη εβδομάδα πέρασα το πρόγραμμα αγώνα μου για το υπόλοιπο του 2013 και είχα μια νευρική κατάρρευση.

Εντάξει, όχι ακριβώς – εκτός αν «νευρική βλάβη» σημαίνει να κοιτάζουμε το ημερολόγιο, ενώ το άγχος τρώει granola έξω από το πακέτο.
Τα τελευταία μου βίντεο

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
00:51

Ζω
00:00
08:21
05:19

Μην κρίνετε.

Αλλά, έχω πέντε ακόμη μαραθώνιους στο χρονοδιάγραμμα για το υπόλοιπο του έτους. Και δεν έχω τρέξει τόσο πολύ στη ζωή μου. Έτσι, προσπαθώ να αυξήσω τα εβδομαδιαία χιλιόμετρα μου για να φτιάξω το σώμα μου σε αυτό το άγχος και απόσταση. Αυτή την εβδομάδα προσπαθώ κάτι καινούργιο να κάνω 4 ημέρες υψηλότερης χιλιομέτρων για να δω πώς νιώθω.

Δεδομένου ότι είναι μια νέα προσέγγιση, είναι εν μέρει μια αποστολή εύρεσης γεγονότων.

Και το γεγονός είναι ότι το καλοκαιρινό τρέξιμο πρέπει πάντα να τελειώνει σε μια πισίνα.

Με αυτό το αυξημένο χιλιόμετρα μεσαίας εβδομάδας έχω χρησιμοποιήσει πράγματα που κανονικά ‘σώζω’ για μακροχρόνιες διαδρομές πολύ πιο συχνά! Αυτό περιλαμβάνει: ποτά ηλεκτρολύτη, νέο ψεκασμό αντι-chafing, μουσική, ντόνατς και «δικαιολογίες για τεμπέλης για το υπόλοιπο της ημέρας».

(Δεν έχω ακόμα χρησιμοποιήσει τους υγρούς επίδεσμους, που υποθέτω ότι είναι καλό που δεν τους χρειάζομαι;)

ΤΕΛΟΣ παντων. Θα ξανασκεφτώ πώς αισθάνομαι μετά από μια εβδομάδα ή δύο και βλέπω αν αυτό το πρόγραμμα που τρέχει 4 ημέρες με κάνει ευτυχισμένο ή μπερδεμένο και τσίμπημα από εκεί.

Η εποχή του μαραθωνίου πτώσης είναι ένας πολύ απασχολημένος χρόνος για αγώνες, οπότε γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς προπονούνται τώρα! Τα περισσότερα προγράμματα κατάρτισης μαραθωνίου και μισού μαραθωνίου είναι 12 – 18 εβδομάδες, οπότε αν έχετε εγγραφεί για αγώνα Νοεμβρίου, καλύτερα να φτάσετε »! Ελέγξτε τη σελίδα εκπαίδευσης αν χρειάζεστε μερικούς πόρους που τρέχουν. Έχω επίσης μερικά σχέδια να μοιραστώ για νεότερους δρομείς που έρχονται σύντομα!

Πώς πηγαίνει η καλοκαιρινή σας κατάρτιση / γυμναστήριο;

Το New-Skin® παρέχει ενεργό προστασία του δέρματος για πάνω από 100 χρόνια. Το New-Skin® υγρό επίδεσμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην πρόληψη της βακτηριακής μόλυνσης σε μικρές περικοπές και γρατζουνιές και ο ψεκασμός αντι-chafing New-Skin® αποτρέπει και καταπραΰνει να χτυπάει και να φουσκώνει από τριβή ή τρίψιμο.

Πρόκειται για μια συνομιλία με χορηγία που μου έγραψε για λογαριασμό του New-Skin. Οι απόψεις και το κείμενο είναι δικά μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.