Χαίρετε!! Ακριβώς πώς ήταν η παγκόσμια ημέρα λειτουργίας σας (γνωστός και ως χθες); Τρέξατε τον πλανήτη; Είδατε το Instagram online στο τρέξιμο των γυναικών;

Για να ξεκινήσω την ημέρα μου σε όλο τον κόσμο, πήγα για ένα τρέξιμο!
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 51 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
00:51

Έτρεξα 9 μίλια, έκανα κάποιες κοιλιακές και έπειτα κατευθυνθήκαμε προς το Pico βοηθώντας τη μαμά μου να καθαρίσει την τάξη της.

Ήμουν σε επίπεδο άγχους: 10 όλη την ημέρα. Ήμουν απίστευτα ανήσυχος για το Instagram Online για να ξεκινήσω, καθώς και τότε έχω κατά νου ότι το τρίποδο μου έσπασε πριν από λίγο! Έτσι έπρεπε να πάρω ένα ακόμη ή να ανακαλύψω μια ακόμη μέθοδο για να ρυθμίσω το τηλέφωνό μου το συντομότερο δυνατόν. Επιπλέον τα γενέθλια του BFF μου είναι αύριο, καθώς έχει αυτοκίνητα και δυσκολία φορτηγών που μπορεί να παρεμποδίσουν τα σχέδιά μας καθώς και η τοποθεσία μου εξακολουθεί να είναι βαμμένη, καθώς είναι προφανές ότι δαγκώνω τα νύχια μου καθώς και βιαστικά από το σπίτι από Το σπίτι των γονιών μου στις 5 στην κυκλοφορία ιστού το φως του αερίου μου συνέχισε, καθώς κάλεσα τον αδελφό μου να ρωτήσω αν θα μπορούσα να το κάνω σπίτι, όπως δήλωσε «Είσαι σε στάση και κίνηση;» ‘ναι’ ‘um , απλά πάρτε το αέριο … υπήρχαν μόνο πολλά πράγματα όχι-έκτακτης ανάγκης-αλλά-still-stressful πράγματα στο κεφάλι μου.

Αλλά το έκανα σπίτι, έβαλα το τηλέφωνό μου καθώς και κατέληξα να πηγαίνω στο διαδίκτυο ενώ μαγειρεύω το δείπνο καθώς και να συνομιλήσω για τρέξιμο, αγώνες καθώς και άλλα πράγματα διασκέδασης. Ελπίζω όλοι να διασκεδάσουν.

Πιστεύω ότι πήγε καλά. Θέλω απολύτως να κάνω πολύ περισσότερα από αυτά στο μέλλον στο Facebook του RER καθώς και στο IG. Έχετε προτίμηση;

Ακολουθήστε το RER στο Instagram εδώ, καθώς και το Facebook εδώ, καθώς και θα κάνουμε παρέα στο διαδίκτυο ή κάτι τέτοιο.

«

Εντάξει. Τώρα ας μιλήσουμε για το πιο απίστευτο πράγμα που έκανα όλη την εβδομάδα, καθώς είμαι απίστευτα ευχαριστημένος από τον εαυτό μου …

Ψήνω ένα ψωμί ψωμιού!

Είμαι σοβαρά τόσο ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, άφησα τον 1 φίλο μου ένα μήνυμα στο οποίο απάντησε: “Γιατί ψήνατε ένα ψωμί ψωμιού;”

Εμ. Πραγματικά – δεν ξέρω.

Το πίστευα για λίγο. Είδα αλεύρι στο κατάστημα των 99 λεπτών καθώς και το πήρα. Στη συνέχεια, κοίταξα μια απίστευτα απλή συνταγή ψωμιού, καθώς και βρήκα αυτή τη δημοφιλή συνταγή ψωμιού “χωρίς ζύμωμα” αρχικά από τους NY Times. Πολλά blogs τροφίμων έχουν κάνει αυτό, καθώς είναι όλα τα ίδια ακριβώς – τα περισσότερα που ποικίλλουν είναι 1/4 κουταλάκι διαφορά στη ζύμη.

Παρακαλώ σημειώστε: Δεν έχω κάνει ποτέ ψωμί από το μηδέν. Ωστόσο, έχω φάει πολύ περισσότερο από το μερίδιό μου από τα σπουδαία πράγματα, έτσι αισθάνομαι όπως αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο στη σύνδεσή μου με το ψωμί.

Εδώ είναι τα βασικά στοιχεία του ψωμιού ψωμιού στο σπίτι που είναι τόσο απλό, ακόμη και εγώ ο περιφερειακός σας μονικός μπορεί να το κάνει:

Βήμα 1: Ανακατέψτε 3 φλιτζάνια αλεύρι, 1/2 κουταλάκι της σούπας ζύμη, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι καθώς και 1,5 φλιτζάνια ζεστό νερό. Καλύψτε με πλαστικό περιτύλιγμα καθώς και το βάζετε κάπου για να κλωτσήσετε μια νύχτα.

Βήμα 2: Μετά από περίπου 15 – 20 ώρες κάντε ένα χάος με πολύ αλεύρι στον πάγκο. υγρή σπάτουλα καθώς και ξύστε τη ζύμη στην αλευρωμένη επιφάνεια. Διπλώστε το πάνω από 8 φορές. Plop Dough σε ένα τεράστιο κομμάτι χαρτιού περγαμηνής καθώς και τοποθεσία σε ένα ακόμα μπολ, καλύψτε με πετσέτα καθώς και αφήστε την κατά μέρος για μία ακόμη 2 ώρες. (Μπορώ να προτείνω να πάω για να περιμένω;)

Βήμα 3: ΠΡΟΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Φούρνος στους 450 μοίρες. Τοποθετήστε το τηγάνι που θα χρησιμοποιήσετε για το ψωμί στο φούρνο για να προθερμανθεί για 30 λεπτά.

ΒΗΜΑ 4: Πάρτε καλά το Pan από το φούρνο. Εξαλείψτε την πετσέτα, σηκώστε το χαρτί περγαμηνής με ζύμη στη μέση καθώς και τοποθετήστε το τηγάνι. Κάλυμμα. Ψήστε για 30 λεπτά.

Το άφησα να τοποθετηθεί στο χαρτί περγαμηνής σε μια κατσαρόλα με υψηλότερες πλευρές από το πρώτο μπολ, ώστε να μπορεί να αυξηθεί λίγο υψηλότερα. Δεν καταλαβαίνω αν αυτό έκανε τίποτα, ωστόσο ναι.

Οι περισσότερες από τις συνταγές τηλεφώνου για βαριά ολλανδικά φούρνο, ωστόσο, έλεγξα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος βαρύ, παχύ δοχείο με καπάκι. Όπως και στη συνέχεια, έλεγξα ένα ακόμη blog που δήλωσε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος βαρύ δοχείο καθώς και να χρησιμοποιήσετε το φύλλο για να καλύψετε. Έτσι, χρησιμοποίησα ένα γυάλινο pyrex καθώς και απολύτως δούλεψε!

Βήμα 5: Εξαλείψτε το κάλυμμα καθώς και ψήνετε για ένα ακόμη 15-30 λεπτά ή πάνω μέχρι να ροδίσουν.

Βήμα 6: Αυτό είναι το πιο δύσκολο βήμα !!

Ψύξτε στο Wrack για 15 λεπτά πριν κόψετε σε αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς. Πιστεύω ότι είναι από τότε που κόβετε σε ένα φρεσκοκομμένο ψωμί ψωμιού, θα σπρώξετε ένα τεράστιο κομμάτι στο στόμα σας, καθώς και τον κίνδυνο που καίει τον εαυτό σας. Ευτυχώς, ως φυσική κοκκινομάλλα δεν έχω υποδοχείς θερμοκρασίας στο στόμα μου για να εξασφαλίσω ότι δεν μου συμβαίνει. Πήγα για αυτό.

Δείτε την αρχική συνταγή ψωμιού χωρίς ζύμωμα εδώ.

Αισθάνομαι ότι αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Ήταν καταπληκτικό. Το φρεσκοψημένο ψωμί είναι τα πάντα.

Θέλω κάπως αυτό να είναι το νέο μου πράγμα, ωστόσο αισθάνομαι ότι το ζεστό ψωμί υποδεικνύεται για να φάει ιδανικό, καθώς θα καταλήξω να τρώω το μισό από αυτό ιδανικό κάθε φορά.

Επίσης, θέλω να κάνω sourdough τώρα.

Πρέπει πραγματικά να κάνω τα πράγματα για να κάνω την καταχώρισή μου πριν από αυτό. Χμμμμ. Θα δούμε.

Ερώτηση: Έχετε ψήσει ποτέ φρέσκο ​​ψωμί στοΣπίτι? θα ήθελες??

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

52save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

52
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Το καλύτερο τρέξιμο τρώνε καθώς και την επανάληψη από τον Απρίλιο του 2018

Το καλύτερο τρέξιμο τρώνε καθώς και την επανάληψη από τον Απρίλιο του 2018

Το καλύτερο τρέξιμο καθώς και τα άρθρα podcast blog της συνταγής από τον Απρίλιο. Οι καλύτερες ιδέες για το βίντεο μαραθωνίου της Βοστών

15 Quick Pre Run Snack Ιδέες

15 Quick Pre Run Snack Ιδέες

Τι να φάτε πριν τρέξετε καθώς και πότε να φάτε. 15 Έννοιες Snack για νέους δρομείς, καθώς και κατάρτιση για μισό μαραθώνιο

Air fryer mojo συνταγή πατάτας

Air fryer mojo συνταγή πατάτας

Η συνταγή Air Fryer Mojos. Απλή συνταγή πατάτας Mojo στη φριτέζα. Φανταστικό καύσιμο για δρομείς καθώς και για να σας βοηθήσουμε να χτυπήσετε το δικό σας

4 Εξαρτήματα της συνταγής-εύχρηστου ορεκτικού συστατικού

4 Εξαρτήματα της συνταγής-εύχρηστου ορεκτικού συστατικού

Απλή συνταγή ορεκτικών διακοπών. 4 συστατικά ψημένα με μέλι καθώς και βακκίνια. Το καλύτερο γεύμα για να πάρετε σε ένα potluck

Γρήγορη συνταγή φύλλων χοιρινού κρέατος Teriyaki

Γρήγορη συνταγή φύλλων χοιρινού κρέατος Teriyaki

Απλή συνταγή τηγάνι – Υγιές χοιρινό teriyaki με λαχανικά καθώς και ρύζι. 30 λεπτά 5 Συνταγή φύλλου συστατικών για δείπνο

Σας παίρνω πίτσα-διασκεδαστικό instagram giveaway

Σας παίρνω πίτσα-διασκεδαστικό instagram giveaway

Έχω πάρει πολλά αιτήματα πρόσφατα για να κάνω μια συνάντηση σε αγώνες ή να σχεδιάσω μια ομάδα που τρέχει για όλους τους Repeaters Eat. σαν

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.