Εξομολόγηση … κάθε φορά που μαγειρεύω, τραβάω πολλά τυχαία τρόφιμα για να σνακάρει ενώ είμαι «μαγείρεμα». Χρησιμοποιώ τον όρο «μαγείρεμα» χαλαρά – γιατί το κάνω αυτό όταν φτιάχνω τοστ PB ή απλά ρίχνω μια σαλάτα. Είναι μια κακή συνήθεια.

Εξομολόγηση … Απλά βγάζω τα πράγματα από το δρόμο για να φτιάξω χώρο για φαγητό. Δουλεύει.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
12:07

Ζω
00:00
08:21
05:19

Εξομολόγηση … Πρόσφατα είχα ζωγραφίσει το condo μου γιατί το χρειάστηκε πραγματικά. Αλλά τώρα σκέφτομαι να μετακομίσω, οπότε δεν θέλω να βάλω τίποτα στους τοίχους. Είναι κάπως να με ενοχλεί, λαμβάνοντας υπόψη ότι τώρα αισθάνομαι σαν να είμαι αναστατωμένος. Ζυγίζει στο μυαλό μου όλη την ώρα και θέλω απλώς να το καταλάβω, ώστε να μπορώ να κάνω οπουδήποτε να νιώθω σαν σπίτι.

Εξομολόγηση … Έχω αποστασιοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα το πρωί και δεν έτρεξα μέχρι τις 8πμ. Είναι πολύ ζεστό για να μπείτε σε αυτή τη ρουτίνα Monican!

Εξομολόγηση … Αυτή η σοκολάτα έπεσε από τον καταψύκτη όταν ξαναγεμίζω το δίσκο πάγου χθες το βράδυ, έτσι το έφαγα. Είμαι ευγνώμων ότι δεν ήταν μια τσάντα από κατεψυγμένα λαχανικά…

Εντάξει, 2 έπεσαν. Και άρπαξα ένα 3ο για διασκέδαση.

Η εξομολόγηση … το τρέξιμο είναι πιο προσιτή από τη θεραπεία, αλλά χρειάζομαι και τα δύο. (Αυτή είναι η άποψη από το γραφείο του θεραπευτή μου που αλλάζει την επόμενη εβδομάδα, οπότε έπρεπε να πάρω μια τελευταία φωτογραφία.)

Εξομολόγηση … Το απίστευτα εκπληκτικό παχύ ψωμί βακκίνιων που έβλεπα για ένα χρόνο ήταν στο ειδικό του διευθυντή και τελικά το πήρα πριν από λίγες ημέρες. Μια φέτα είναι τόσο παχιά όσο 3 φέτες «κανονικού» ψωμιού. Το κομμάτι εξομολόγησης είναι – περίμενα να είναι γλυκό σαν ένα ρολό κανέλας ή κάτι τέτοιο και δεν ήταν – έτσι έβαλα σιρόπι σφενδάμου σε αυτό. Πρέπει να έχω κάνει τη γαλλική τοστ με αυτό.

Εξομολόγηση … Δεν είναι εντάξει για το Vegas να βάλει στα καθαρά μου ρούχα, αλλά έπρεπε να πάρω μια φωτογραφία του πριν τον κλωτσήσω από εκεί.

Εξομολόγηση … Δεν έχω πάει στην εκκλησία κάθε Σαββατοκύριακο πρόσφατα, αλλά ανακάλυψα την εφαρμογή της Βίβλου στο τηλέφωνό μου έχει πολλές μελέτες και προγράμματα της Βίβλου.

Αλλά πήγα αυτό το Σαββατοκύριακο και λατρεύω κάπως την εικόνα στο μπροστινό μέρος του δελτίου …. Είναι ένα κομμάτι και λέει «Πηγαίνετε». Κεραία.

Εξομολόγηση … Αυτά τα ολόκληρα κομμάτια «τσιπ» κόβονται σαν γαλλικό τηγάνι, ώστε να είναι σαν πατάτες, αλλά με την κρίση ενός τσιπ.

Οι αγαπημένες μου πατάτες τηγανιτές είναι οι τραγανές στο εξωτερικό, μαλακά στο εσωτερικό, αλλά όχι καίγονται … έτσι ήμουν περίεργος γι ‘αυτά και τα πήρα. Λοιπόν, τους αγαπώ. Τους βύθισα στο κέτσαπ και ήταν σαν να έχουν πατάτες. Δεν είναι πιο υγιείς από τις πατάτες τηγανητές – είναι ακόμα τηγανητές πατάτες, αλλά είναι καλές.

Εξομολόγηση … αυτό είναι που έμοιαζε όταν σηκώθηκα από τον καναπέ χθες το βράδυ. Έφαγα ποπ κορν. Στεγασμένος!

Εξομολόγηση … Παίρνω φωτογραφίες από τουαλέτες. (Δεν είναι κάθε φορά, αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο περίεργο να έχετε φωτογραφίες τουαλέτας στο τηλέφωνό σας, έτσι;) Στην υπεράσπισή μου, αυτή η τουαλέτα ήταν σε ένα τυχαίο μέρος μασάζ ποδιών και είχε ένα λαγουδάκι σε αυτό που σκέφτηκα ότι ήταν κάπως αστείο.

Ερώτηση: Τι πρέπει να ομολογήσετε;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Με την ευχαρίστηση του νέου έτους από το Run Eat Repeat!

Με την ευχαρίστηση του νέου έτους από το Run Eat Repeat!

Χαρτική Πρωτοχρονιά !! Επιστρέφω από το Lil Time Off και θέλω να σας στείλω τις καλύτερες επιθυμίες για το 2022. Σας έλειψα και το blogging και F

Τρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Τρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Γειά σου! Πώς πάει? Έχω μια γρήγορη ανασκόπηση του τρέχοντος, τρώγοντας και … επαναλαμβάνοντας. Ω, και τελικά καταγράφωΑργά κυνήγι αυγών αυγών του Πάσχα

Αργά κυνήγι αυγών αυγών του Πάσχα

Εκτέλεση του κυνηγιού αυγών του Πάσχα του Πάσχα. Ιδέες για ένα διασκεδαστικό κυνήγι αυγών κομφετί με το πολύ κοκκινωπό χρυσό retreiver και ήχο μου

Χειρότερο από έναν εφιάλτη

Χειρότερο από έναν εφιάλτη

Η εμπειρία μου με τη νυχτερινή τρομοκρατία ως ενήλικας. Εκτελέστε το Eat Reath Update Life και την εμπειρία της νυχτερινής τρομοκρατίας. Πόροι

Ερωτήσεις σχετικά με το τρέξιμο, το φαγητό, το instagram και άλλα πράγματα… βίντεο

Ερωτήσεις σχετικά με το τρέξιμο, το φαγητό, το instagram και άλλα πράγματα… βίντεο

Εδώ είναι όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας μέσω του Instagram για το τρέξιμο, το φαγητό, τα κόκκινα μαλλιά, τη χρονολόγηση, τη διασταυρούμενη εκπαίδευση και πολλά άλλα!

Δεξαμενή καρχαριών ντους διαδρόμου και ημερομηνίες μεσημεριανού γεύματος … ημερομηνίες;

Δεξαμενή καρχαριών ντους διαδρόμου και ημερομηνίες μεσημεριανού γεύματος … ημερομηνίες;

Γειά σου! Πώς πάει? Απλώς check in με το αγαπημένο μου τρέξιμο και φαγητό από αυτό το Σαββατοκύριακο! Τι σκαρώνεις? Πρώτα

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.