Είχα το blogging 101 webinar σήμερα στις 11 π.μ. Έτσι, αυτό με κράτησε απασχολημένος μέχρι τις 12μμ όταν θυμήθηκα – υπάρχει μια συνάντηση potluck στη δουλειά στις 1μμ!

Μεγάλος. ξέχασα εντελώς.
Τα τελευταία μου βίντεο

Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
Πριν ήμασταν ξένοι από την Renee Carlino Book Review.
Γρήγορες σκέψεις και συστάσεις για ηχητικά βιβλία. Η ιστορία, ο αφηγητής, η αναθεώρηση και πολλά άλλα για τη σειρά A Good Listen.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 42 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
09:42

Αξιολόγησα γρήγορα τα συστατικά που είχα στη διάθεσή μου και αποφάσισα να φτιάξω το αγαπημένο μου ασιατικό φιστίκι. Νομίζω ότι έχω πάντα τα συστατικά στο χέρι για αυτό!

Συστατικά: Coleslaw, TJ’s Peanut Dressing (ή παρόμοια), κουτί ρεβίθια, πράσινα κρεμμύδια, αγγούρια (προαιρετικά) και φιστίκια (όχι προαιρετικά)

Οδηγίες: Ρίξτε το Coleslaw σε ένα μεγάλο μπολ. ξεφλουδίστε το αγγούρι αργά και υποβαθμιστικά. Κόψτε το αγγούρι και τα πράσινα κρεμμύδια και προσθέστε και τα δύο στο μπολ. Ξεπλύνετε ρεβίθια προσθέστε στο μπολ. Καλύψτε τα πάντα με ένα γενναιόδωρο στρώμα ντύσιμο και πετάξτε.

Σπάστε αρκετές σακούλες φιστίκων που έχετε συλλέξει πάνω από τα πρόσφατα ταξίδια σας. Θυμηθείτε πώς πρέπει να κάνετε κρατήσεις πτήσεων για τη σύνοδο κορυφής υγιεινής διαβίωσης. Προσθέστε φιστίκια στη σαλάτα. Βάλτε το “Κάντε κράτηση πτήσης” στη λίστα σας.

Μείγμα. Προσθέστε περισσότερη σάλτσα φυστικιών όπως απαιτείται.

Μεταφορά σε ένα εμφανές μπολ

Πάρτε ένα γρήγορο δευτερόλεπτο στο blog για αυτό.

Πηγαίνετε στην πρώτη σας δουλειά potluck και ελπίζω ότι κανείς δεν κάνει τη διασκέδαση του φαγητού σας ή βρίσκει μια τρίχα γάτα σε αυτό.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.