Έβαλα τον συναγερμό μου για λίγα λεπτά μετά τις 5πμ για να σηκωθώ καθώς και έξω από την πόρτα. Έχω 12 μίλια στη ρουτίνα μου για σήμερα, καθώς και θεωρώντας ότι είχαμε μια τροποποίηση των σχεδίων που έπρεπε να το κάνω νωρίς!

Έκανα το κανονικό τελετουργικό προ-τρέχοντα … καφέ καθώς και τοστ PB & J. Τότε, ήμουν μακριά!
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
High Achiever – Μεγάλη Ακούστε Βιβλίο Αναθεώρηση
06:12

Ζω
00:00
08:21
14:26

Δεν αισθάνθηκα καλά, δεν αισθάνθηκα άσχημα. Ήταν εντάξει. Πιστεύω ότι φτάνω στο σημείο όπου θέλω απλώς να τελειώσω. Ευτυχώς, έχω 2 πίσω στις διακοπές την εβδομάδα ιδανική μετά από τον αγώνα μου, οπότε δεν θα έχω καμία επιλογή, ωστόσο, να μην τρέξω.

Πήρα σπίτι καθώς και 3 λεπτά τέντωμα πριν ετοιμαστείτε. Δεν έχω βάλει σε καλλυντικά ή να κάνω τα μαλλιά μου πρόσφατα, έτσι χρειάστηκε πολύ περισσότερο από ό, τι χρησιμοποιώ! Μέχρι τη στιγμή που τελείωσα η κοιλιά μου ήταν τρελός.

Χρησιμοποίησα τη σαλάτα Slaw Broccoli Slaw για να φτιάξω ένα αυγό. Ναι, η σαλάτα με τα ρεβίθια καθώς και το ντύσιμο καθώς και τα πάντα. Είναι καλό! Έψαξα πρώτα το slaw και στη συνέχεια προσθέτουμε αυγά καθώς και τυρί.

Τώρα είμαστε στη μέθοδο μας στο Wrightwood για μια κηδεία. Είναι περίπου 2 ώρες μακριά από το σπίτι, γι ‘αυτό είμαι βέβαιος ότι τα σνακ είναι σε αγορά σε κάποιο σημείο.

^^^^ όλα αυτά γράφτηκαν σήμερα το πρωί στο δρόμο, ωστόσο δεν καταλήξαμε να φτάσω στο Wi-Fi μέχρι να φτάσω στη μαμά μου μόλις τώρα. Έτσι, συνέχισε…

Η κηδεία ήταν ένα γεγονός της ζωής καθώς και ήταν όμορφη. Ο σύζυγος του συνεργάτη του Ben πέθανε αφού ήταν εξαιρετικά άρρωστος για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτιμώ ότι οι κηδείες μας θυμίζουν να αγκαλιάσουμε τους άρεσε λίγο καλύτερα <3 Μετά την υπηρεσία επιστρέψαμε στο σπίτι των συναδέλφων του για υποτροφία, φαγητό καθώς και φίλους. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ανθρώπους που ο Ben βλέπει καθημερινά εξαιρετικά συχνά, γι 'αυτό πήρα την ευχαρίστηση σε αυτό. Μου αρέσει το άτομο μου σε ένα κοστούμι. Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε στο σπίτι. Είναι μια εκπληκτική μέρα καθώς και μια πανέμορφη διαδρομή αν και έτσι πήγε γρήγορα. Σταματήσαμε κάπου τυχαία για να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα καθώς και να εντοπίσαμε ένα μέρος Falafel! ΣΚΟΡ!!! Έχω λαχταρά τον Falafel σαν ένα τρελό άτομο! Σοβαρά. Αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο άτομο; Πήρα την πλάκα falafel - ήρθε με 5 μεγάλες μπάλες, pita καθώς και ένα δοχείο hummus. Το κυριάρχησα. Ο Ben δεν αναγνώρισε το Falafel κατασκευάστηκε από ρεβίθια. Όταν του είπα, δήλωσε ότι με πήρε στην "CA" - ανώνυμη ρεβίθια. Εάν η βύθιση του Falafel στο Hummus είναι λάθος, δεν θέλω να είμαι σωστός. Τώρα είμαι σε μια οικιακή γιορτή στις μητέρες μου! Εγγυήσαμε τον εαυτό μου ένα ποτό απόψε, οπότε δεν καταλαβαίνω πότε θα δούμε ο ένας τον άλλον ξανά… Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά: Συνταγή smoothie γάλακτος δημητριακών Συνταγή smoothie γάλακτος δημητριακών Ακριβώς πώς να φτιάξετε το γάλα δημητριακών καθώς και τη συνταγή Smoothie Smoothie Cereal. Απλή νόστιμη συνταγή γάλακτος δημητριακών με γνήσια Καλιφόρνια MI στοίβα στο Miles Day 16 - Προχωρήστε στο toe check -in στοίβα στο Miles Day 16 - Προχωρήστε στο toe check -in Τρέχουσα δυσκολία Ημέρα 16. Σταθμίστε στο Miles Run Δυσκολία Νοέμβριος 2021. Επιθεωρήστε με το σώμα του δρομέα σας και Air fryer mojo συνταγή πατάτας Air fryer mojo συνταγή πατάτας Η συνταγή Air Fryer Mojos. σιMPLE MOJO POTOOTES Συνταγή στη φριτέζα. Φανταστικό καύσιμο για δρομείς καθώς και για να σας βοηθήσουμε να χτυπήσετε το δικό σας Στοίβα στο μίλια δυσκολία Ημέρα 12: Προτιμώμενα βιβλία τρέξιμο Στοίβα στο μίλια δυσκολία Ημέρα 12: Προτιμώμενα βιβλία τρέξιμο Τα κορυφαία 9 καλύτερα βιβλία για το τρέξιμο: Γεννήθηκε για να διευθύνεται από τον Christopher McDougall 26 μαραθώνιους: αυτό που ανακάλυψα για την πίστη, την ταυτότητα Νέα καυτή σάλτσα σάλτσα peri peri Νέα καυτή σάλτσα σάλτσα peri peri Νέα καυτή σάλτσα που πρέπει να δοκιμάσετε. Καλύτερη μέτρια σάλτσα σκόρδου Φανταστική σε οτιδήποτε - σαλάτες, σάντουιτς, burritos, taco Ο Μπεν πήρε κοραϊό Ο Μπεν πήρε κοραϊό Ζώντας με κάποιον που πήρε το Covid19 - τι συνέβη; Τα αποτελέσματα δοκιμών Covid19. ειλικρινά συναισθήματα για το να πρέπει ⚡ από το ShareaHolic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.