Ο αδερφός μου απλά μου στέλνει μια φωτογραφία της γάτας μου και είπε ότι ήταν λυπημένος και μου έλειπε; Τίποτα σαν να κλαίει στη δουλειά για να κάνει τους συναδέλφους σας να πιστεύουν ότι είστε ασταθής … ευχαριστώ Michael, ευχαριστώ. Εδώ είναι το perros για διασκέδαση;

Και στη συνέχεια στο μεσημεριανό μου πέθανε η κάμερά μου; Δεν θα ενεργοποιηθεί πια! Γιούχα. Είμαι φτωχός, οπότε μια νέα κάμερα θα είναι τραχιά. Ο Ben έχει ένα cam που θα χρησιμοποιήσω για τώρα. Ψωνίζω για ένα καλό, οπότε επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις/καλές προσφορές.
Τα τελευταία μου βίντεο

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Να πάρει μια δοκιμή Coronavirus – πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου και πολλά άλλα. Πήρα το παραδοσιακό τεστ και ο Ben πήρε το ταχείας δοκιμής Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς
04:31

Ζω
00:00
08:21
05:16

Αυτή η φωτογραφία είναι από το τηλέφωνο Pimp μου. Συγγνώμη για την ποιότητα. Σκέφτηκα να μην τραβήξω μια φωτογραφία και ίσως αυτό θα σήμαινε ότι οι θερμίδες δεν μετράνε (σαν να σπάσετε ένα μπισκότο σε κομμάτια, οι θερμίδες δεν μετράνε από τότε που πέφτουν). Αλλά, εδώ είναι ούτως ή άλλως … ευτυχισμένη Παρασκευή παρά το downer μου για μια θέση! Κάποιος (αυτό το κορίτσι) χρειάζεται ένα ποτό!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.