Γεια σου από τη Φλόριντα !!

Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6. Εκτέλεση ενημερωμένης ενημέρωσης ιστολογίου.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Ζω
00:00
08:21
01:19

Είμαι ακόμα εδώ στην άλλη πλευρά του κόσμου από την CA και το αγαπώ. (Ακόμα κι αν αγαπώ την Καλιφόρνια.

Δεδομένου ότι αυτό υποδεικνύεται ότι είναι μια διακοπή διακοπών, δεν υπάρχει τίποτα να κάνει, έχω τρέξει πολύ (και τρώω πολλά). Έκανα μια απόφαση να κάνω το μακροπρόθεσμο τρέξιμο μου 2 πίσω προς τα πίσω τρέχει γιατί με κάποιο τρόπο αυτό είναι πολύ πιο εύκολο για μένα.

Χθες: 16 μίλια

Σήμερα: 15 μίλια

Χρειάζομαι μια μέρα ανάπαυσης σε κάποιο σημείο, αλλά θα καθίσω σε ένα αεροπλάνο για όλα τα αύριο και θα είμαι τεμπέλης τότε.

Το σημερινό Dunkin Donuts Run περιλάμβανε ένα ντόνατ. Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι η DD έχει καταπληκτικά ψημένα προϊόντα, αλλά μου αρέσουν τα σάντουιτς αυγών. την επόμενη φορά.

Το φαγητό ήταν πολλά σκουπίδια, πολλές σαλάτες και πολλή σαμπάνια.

Ξέρω. Παράξενο, αλλά καλό.

Είχαμε ένα δείπνο χθες το βράδυ-αστακό! Ποτέ δεν έκανα αστακό στο σπίτι, οπότε ήμουν αρκετά εκστατικός γι ‘αυτό.

Όλα τα τρόφιμα ήταν εκπληκτικά αυτή την εβδομάδα, αλλά απέτυχα στην επιλογή του επιδόρπιο. Έπρεπε να έχω αυτό το παγωτό Scotchy Scotchy Ben & Jerry εμπνευσμένο από τον Anchorman, αλλά δεν ήταν πολύ καλό. Πρόκειται να είναι βουτύρου και απλά δεν το σκάβω (αλλά δεν είμαι άτομο καραμέλας, πολύ περισσότερη σοκολάτα).

Δεδομένου ότι απέτυχα στο επιδόρπιο, η ομάδα με έκανε να το κάνω αυτό στο Walmart. Αυτό, ή ζήτησα από κάποιον να τραβήξει μια φωτογραφία για μένα και ήταν απίστευτα αμήχανοι.

(Runeatrepeat στο Instagram)

Τώρα, πρέπει να σας πω για το πώς σχεδόν πέθανα αυτό το Σαββατοκύριακο…

Ειρήνη από τον ουρανό:

Πήγαμε κανό στο Fisheating Creek. Ποτέ δεν είχα κανό, απλά καγιάκ, γι ‘αυτό επικεντρώθηκα στο να μην ανατρέψω και δεν έδινα προσοχή σε αυτό που ήταν μπροστά μου.

Στη συνέχεια, κάποιος απροσδόκητα φώναξε “Υπάρχει ένας αλλιγάτορας ιδανικός μπροστά σας!” Ναί. Υπήρχε πραγματικό, ζωντανό, πεινασμένο (υποθέτω γιατί είμαι πάντα πεινασμένος) Gator!

Και φώναξα το F έξω.

Ευτυχώς, που τον φοβόμουν και απομακρύνθηκε (υποθέτω επίσης ότι ήταν παιδί επειδή είμαι αυτός που λέει αυτή την ιστορία, γι ‘αυτό μπορώ να εκχωρήσω ανταλλακτικά).

Καταλήξαμε να βλέπουμε μερικούς πολύ περισσότερους αλιγάτορες και ήταν τρομακτικό! Επέζησα, αλλά ήταν άγγιγμα και πήγαινα εκεί για λίγο. Μπά.

Γεγονός διασκέδασης: Έπρεπε να φορέσω τα παπούτσια του Ben γιατί δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να κάνω τα παπούτσια μου να υγροποιηθούν ή να φάω από τους Gators.

Το τέλος.

Ερώτηση: Έχετε δει ποτέ έναν αλλιγάτορα στη φύση;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Αστεία Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για δρομείς – Μοιραστείτε το Instagram, το Facebook ή το Tiktok!

Αστεία Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για δρομείς – Μοιραστείτε το Instagram, το Facebook ή το Tiktok!

Η καλύτερη αστεία ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τους δρομείς να μοιραστούν το Instagram ή το Facebook. Μοιραστείτε με τον καλύτερο φίλο σας και

Τρέξιμο στο Marco Island Florida 2021

Τρέξιμο στο Marco Island Florida 2021

Πού να τρέξει στο νησί Marco Florida. Τρέχοντας ιδέες για ταξίδια και καλοκαιρινά ταξίδια στην παραλία. Florida Run Blog και

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για δρομείς – Αστεία μιμίδια για Instagram

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για δρομείς – Αστεία μιμίδια για Instagram

Τα μιμίδια της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για τους δρομείς. Αστείες κάρτες για τις 14 Φεβρουαρίου για τον τρέχοντα φίλο ή συνεργάτη σας. Μοιραστείτε το Instagram A

Lexus Lace Up Half Marathon Αποτελέσματα και κωδικός έκπτωσης για τους επόμενους αγώνεςLexus Lace Up Half Marathon Αποτελέσματα και κωδικός έκπτωσης για τους επόμενους αγώνες

Lexus Lace Up Irvine Half Marathon 5K Αποτελέσματα. Race Recap φυσικά μαθήματα τερματισμού και αγώνα στη Νότια Καλιφόρνια.

Instagram Live-Q & A Session και άλλα διασκέδαση στο τρέξιμο!

Instagram Live-Q & A Session και άλλα διασκέδαση στο τρέξιμο!

Γειά σου! Πώς πάει? Απλά ήθελα να ελέγξω και να πω γεια … γεια! και να σας ενημερώσουμε για την τρέχουσα λειτουργία και την κατανάλωση

Στείλτε noods και διακοπές τροφίμων για εβδομάδα 6 Οκτωβρίου

Στείλτε noods και διακοπές τροφίμων για εβδομάδα 6 Οκτωβρίου

Αυτό είναι καυτό. Σήμερα είναι η Εθνική Ημέρα Noodle! Τώρα είμαι λαχτάρα ramen !! Οι διακοπές τροφίμων για αυτήν την εβδομάδα είναι: Sun – National No

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.