Γεια σας! Πώς πάει? Νιώθω σαν να ακούω το «Σαββατοκύριακο των διακοπών» – κάνεις κάτι διασκεδαστικό; Στο κατάστημα χθες ο ταμίας ζήτησε από όλους (και άκουσα τα σχέδια διασκέδασης τους) καθώς και στις ειδήσεις σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος της κυκλοφορίας ιστού αφορούσε την κυκλοφορία οδικής κυκλοφορίας Memorial Day. Εν τω μεταξύ, ήμουν όλα για να πιούμε παγωμένο καφέ καθώς και να τρέξω.

Το Vegas είναι για τον ύπνο … ιδιαίτερα τον ύπνο στο δρόμο μου.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
Πριν ήμασταν ξένοι από την Renee Carlino Book Review.
Γρήγορες σκέψεις καθώς και προτάσεις για ηχητικά βιβλία. Η ιστορία, ο αφηγητής, η αξιολόγηση καθώς και πολύ περισσότερο για τη μεγάλη σειρά ακρόασης.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 42 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
04:20

Ζω
00:00
08:21
09:42

Χτύπησα το διάδρομο για 8 μίλια συν 3 βήματα στο τέλος. Ακούω το πιο πρόσφατο βιβλίο του Holly Madison. Είναι υπέροχο μέχρι στιγμής (όχι σαν το υψηλής ποιότητας λογοτεχνία καλό, ωστόσο, σαν να διατηρώντας το επιτόκιο μου καλό).

Προσδιόρισα μερικές ενδείξεις για την επερχόμενη εκπαίδευση TRI του Triathlon OC. Δεν θα συμμετάσχω, ωστόσο, πιθανότατα θα είμαι εκεί εκείνη την ημέρα – με τον τρόπο, τρέχοντας το μονοπάτι, αφού δεν κατάφερα να θυμηθώ ότι υπήρχε ένας αγώνας, παρόλο που έχω δει αυτές τις ενδείξεις για μερικές εβδομάδες τώρα.

Μετά το τρέξιμο μου κατευθύνθηκα στους γονείς μου για να δουλέψω. Έχουν δουλειά στο κατώφλι (είναι ένας μεγάλος εφιάλτης υδραυλικών εγκαταστάσεων), καθώς και η απαίτηση βοηθούν να διαμαρτυρηθούν για τα σκυλιά. Είμαι σε αμοιβή για τη λήψη φωτογραφιών τους για το Instagram τους. Απλά να γελάσω δεν έχουν IG από τότε που είναι φτωχοί στο να θέτουν. Darn Puppy Energy.

Τώρα ας μιλήσουμε για το καλύτερο πράγμα για να ελέγξω τη μαμά μου που με γεννήθηκε, καθώς και να ασχοληθώ με το αξιοσημείωτο μου κλάμα όταν ο αδελφός μου με έκανε να παίζω ταξί σε όλες τις μεθόδους μου για πολλά χρόνια καθώς και χρόνια … το καλύτερο πράγμα Σχετικά με τον έλεγχο αυτής της γυναίκας είναι ότι έχει πάντα το καλύτερο φαγητό.

Την άλλη μέρα βρήκα φωτισμένο παγωτό στην κατάψυξη. Πιστεύω ότι το πήρε από την Costco από την εμφάνιση του τεράστιου κιβωτίου.

Δοκίμασα το σοκολάτα το περασμένο Σαββατοκύριακο. ΝΟΣΤΙΜΟ. Το 100% δεν έχει γεύση σαν χαμηλή θερμίδα ή υγιεινή θεραπεία. Τα τσιπ μαύρης σοκολάτας στο παγωτό είναι εκπληκτικά. Αυτός είναι ο νικητής. Ψηφίζω ναι.

Σήμερα δοκίμασα την αλατισμένη καραμέλα. Ομοίως καλό! Είμαι πολύ περισσότερο ένα κορίτσι επιδόρπιο σοκολάτας, ωστόσο αυτό ήταν τόσο μεγάλο! Ναί.

Σκέψεις για το φωτισμένο παγωτό: Όπως η γεύση κάθε μπαρ. Όπως και το μέγεθος της εξυπηρέτησης καθώς και το ιδιωτικό μέρος (όταν παίρνω ένα γαλόνι παγωτού, υπηρετώ τον εαυτό μου πολύ περισσότερα από ένα που εξυπηρετεί). Μου άρεσε η σοκολάτα, άρεσε η καραμέλα. Δεν καταλαβαίνω αν αυτά είναι δαπανηρά, ωστόσο, θα τα πάρω (ή θα απολαύσετε και πάλι για τη μαμά μου).

Ευχαριστώ μαμά! Ξέρετε, για το παγωτό καθώς και για το σύνολο που με κρατάει στη ζωή, καθώς και με αγαπά και εγώ.

Ερώτηση: Είχατε παγωτό τις τελευταίες 24 ώρες;

Εάν η απάντησή σας είναι «όχι», ήταν τόσο μεγάλη.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.