μετά από μακροπρόθεσμη πορεία μου, καθώς και κάποια υψηλής ποιότητας ανεφοδιασμό καυσίμων, Matt (το κομμάτι μου Bro) καθώς και πήγα στα σύνορα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το προτιμώμενο μέρος μου βγαίνει από το biz, ήθελα να βγάλω κάποιες προσφορές σε βιβλία προεξοφλητικών επιτοκίων. Πέρασα μια ώρα περπατώντας γύρω από το κατάστημα καθώς και κατέληξε με τη μεγαλύτερη ανάσυρση βιβλίων στην αγκαλιά μου!

Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε στη γραμμή. Ήταν γελοίο. Ήμουν πεινασμένος καθώς και δεν ήθελα να κάνω τον Matt να περιμένει πάνω από μία ώρα για βιβλία που πιθανότατα θα αγοράσω στο διαδίκτυο για την ίδια ακριβώς τιμή. Έτσι, τους απορρίψαμε κάπου, καθώς πήγαμε να φάμε.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ιδέες μάσκας προσώπου για το τρέξιμο καθώς και το περπάτημα έξω
Μάσκα προσώπου για τρέξιμο καθώς και περπατώντας έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα.
Απαιτείτε να φορέσετε μάσκα; Ποια μάσκα είναι η καλύτερη για τους δρομείς καθώς και για τους περιπατητές;

Δείτε την καλύτερη επιλογή μου για μια μάσκα.
Επιπλέον, οι προτάσεις του CDC σχετικά με το πότε να φορέσετε μια μάσκα καθώς και τι είδους κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19.
Περισσότερα για το runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
High Achiever – Μεγάλη Ακούστε Βιβλίο Αναθεώρηση
06:12

Ζω
00:00
08:21
07:15

Έχω τυχαία λαχτάρα ένα panera bagel για μέρες τώρα, καθώς και τελικά πήρε ένα! Ένα τσιπ σοκολάτας, παρακαλώ. Πηγαίνετε τεράστιο ή πηγαίνετε σπίτι, σωστά;

Για κάποιο λόγο ένα τεράστιο bagel είναι μεγάλο για πρωινό, ωστόσο χρειαζόμουν ένα γεύμα για μεσημεριανό γεύμα. Αγόρασα την επιλογή δύο με σαλάτα καθώς και σούπα.

Στη συνέχεια, ο Ματ, καθώς έτρεξα σε ολόκληρα τρόφιμα για να δω τα αξιοθέατα

Πραγματικά συναντήσαμε ένα πραγματικά εξαιρετικό δείγμα για το Mamma Chia!

Το Mamma Chia είναι ένα ποτό γεμάτο με σπόρους chia καθώς και το πρόγραμμα τα εξαιρετικά οφέλη που το περιλαμβάνουν:

2000mg ωμέγα-3 10G ισορροπημένες ίνες Υψηλών αντιοξειδωτικών 4g συνολική πρωτεΐνη μόνο 110 θερμίδες ελαφρώς γλυκιά γλουτένη χωρίς γλουτένη καθώς και vegan

Καταλαβαίνετε ακριβώς πώς οι σπόροι chia κάνουν τα υγρά να μετατρέπονται σε πήκτωμα; Λοιπόν, αυτό το ποτό είναι παρόμοιο με το πόσιμο χαλαρό jell-o, ωστόσο με έναν εξαιρετικό τρόπο. Είναι παχύτερο από το χυμό, όσο ομαλή, καθώς μου αρέσουν οι σπόροι chia gel-y chia στη γλώσσα μου.

Θα παραδεχτώ ότι εκτιμώ κάθε είδους νέα μέθοδο για να πάρει το chia, ωστόσο ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος με τις διατροφικές διατροφές σε αυτό το ποτό επίσης. Είναι απίστευτα νόστιμο – ακόμα και ο Matt (ηλικίας 10 ετών) του άρεσε! Αλλά, δεν είναι γεμάτο ζάχαρη. Πρέπει να έτσι.

Ένα ολόκληρο μπουκάλι έχει 110 θερμίδες, 3g λίπος, τόνους ωμέγα 3S, 10 g ινών καθώς και πρωτεΐνη 4G.

Ζητούσα ανησυχίες στον πίνακα δείγματος, καθώς αποδεικνύεται ότι ο σχεδιαστής της ίδιας της επιχείρησης εξυπηρετούσε γεύσεις της Mamma Chia! Είναι μια περιφερειακή επιχείρηση καθώς και αυτή διαδίδει την ίδια τη λέξη σε WF καθώς και αγώνες.

Θα πάρω το υπόλοιπο της νύχτας μακριά. Τα λέμε αύριο

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.