Γεια σας! Χαίρομαι της 1 Νοεμβρίου! Είστε έτοιμοι να πετάξετε αυτήν την τρέχουσα πρόκληση; Η στοίβα στα μίλια ξεκινά σήμερα. Ας το κάνουμε!

Χθες το Βέγκας, καθώς έβαλα τα εξαιρετικά εξελιγμένα κοστούμια αποκριών μας για να παρέχουμε καραμέλα.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
00:51

Ζω
00:00
08:21
14:26

Αυτή ήταν η φορεσιά μου φέτος…

Είχα ένα «πραγματικό» κοστούμι, ωστόσο δεν ήταν απίστευτα εμπνευσμένο για να ντυθεί σε οτιδήποτε πήρε προσπάθεια. Έτσι, ανακάλυψα αυτά τα αυτιά στο «τυχαίο κουτί» μου στην ντουλάπα μου (έχει χαρτί περιτυλίγματος, χειροτεχνία καθώς και καπέλα Santa – είναι πραγματικά τυχαίο). Κεραία. κοστούμι που έγινε καθώς και έγινε.

Το προτιμώμενο μέρος της νύχτας μου ήταν όταν ένας έφηβος τέχνασμα-ή-treater ρώτησε: “Είστε η Karen από τα Sinpore Girls;”

“Duh” δήλωσα καθώς και με οδηγό στα αυτιά μου.

Ο φίλος της μου είπε να φορέσω ροζ την Τετάρτη. Χα!

Πιστεύω ότι η παροχή καραμελών είναι εξίσου διασκεδαστική με το τέχνασμα ή τη θεραπεία όταν ήμουν παιδί. Οποιοδήποτε άτομο άλλου μου αρέσει;

Αυτή τη στιγμή πιέζω παγωμένο καφέ καθώς και τρώω δημητριακά ενώ συνθέτει αυτήν την ανάρτηση. Θα δοκιμάσω καθώς και τα άρθρα POTM που έγιναν την προηγούμενη μέρα, έτσι ώστε οι φίλοι μου στην άλλη πλευρά του κόσμου να επιθεωρήσουν λίγο νωρίτερα. Είμαι στον χρόνο του Ειρηνικού, καθώς καταλαβαίνω ότι είναι κάπως αργά στο πάρτι. Ωστόσο, είναι μόνο 5 π.μ. εδώ – γι ‘αυτό είναι απίστευτα νωρίς! Ο χρόνος προκαλεί σύγχυση.

Συσσωμάτωση στο Miles Day 1 – Χορηγείται από την Pro Compression

Ελέγξτε τη στοίβα στο Miles Regist Up Publish για πολύ περισσότερες πληροφορίες καθώς και κανόνες!

Εγγραφείτε για στοίβα στα μίλια 2016 εδώ.

Συσσωμάτωση των κανόνων των μιλίων:

1. Ένδειξη ολοκληρώνοντας αυτή τη φόρμα.

Θα υπάρξει μια τοποθεσία για το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθώς και το στόχο για το μήνα (δεν θα μοιραστώ το email σας με οποιοδήποτε είδος εξωτερικών πάρτι).

2. Ρυθμίστε τον στόχο σας για να περπατήσετε ή να τρέξετε ή να βήμα xx ποσό μιλίων ή λεπτών το Νοέμβριο.

Αυτά μπορεί να είναι μίλια ή καθορισμένη ώρα στον διάδρομο ή το περπάτημα ή το τρέξιμο ή το ποδήλατο … κάνετε την προτιμώμενη άσκησή σας!

Παραδείγματα:

Θα τρέξω 20 μίλια το Νοέμβριο!

Θα κάνω 30 λεπτά με τα πόδια κάθε μέρα!

Θα περπατήσω στο κατάστημα ντόνατς καθώς και μόνο να αγοράσω 1

Θα πάω στο CrossFit 3 φορές την εβδομάδα!

3. Αφήστε ένα σχόλιο στο RuneAtrepeat.com κάθε εβδομάδα από την 1η έως τις 26 Νοεμβρίου με τα χιλιόμετρα/λεπτά/ανάπαυση/άλλη μέρα. Check-in για εκείνη την ημέρα για να μείνετε σε τροχιά καθώς και υπεύθυνο (συν μπορείτε να κερδίσετε βραβεία).

*Δεν χρειάζεται να τρέχετε ή να περπατάτε εκείνη την ημέρα για να πάτε – απλά πρέπει να μείνετε υπεύθυνοι. Επιθεωρήστε κάθε μέρα. Μείνετε σε καλό δρόμο με τους στόχους σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Μην αποφεύγετε μια μέρα ή «ξεχάστε» να κάνετε κάτι ενεργό. Αυτή τη φορά γύρω από το χρόνο είναι δύσκολο να δοθεί προτεραιότητα στην άσκηση καθώς και στην υγιεινή διατροφή. Αυτή η δυσκολία υποδεικνύεται για να σας κρατήσει από την άσκηση.*

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το widget για να μοιραστείτε τη δυσκολία με τους αναγνώστες σας. Προσκαλέστε και τους φίλους σας καθώς και το νοικοκυριό! Κρατήστε ο ένας τον άλλον σε καλό δρόμο καθώς και να το μεταβιβάσετε !!

(Αντιγραφή καθώς και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στο πλαίσιο κειμένου widget.)

Σήμερα είναι Ημέρα 1!

Ξεκινήστε δυνατά με την επιθεώρηση σε αυτήν τη δημοσίευση με το check-in σας. Τρέξατε σήμερα; Περπατήστε? Αλλα? Ακριβώς πόσο; Σχεδιάστε να το κάνετε αργότερα;

Αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με αυτή τη δημοσίευση, καθώς και θα πάτε για να κερδίσετε ένα ζευγάρι κάλτσες συμπίεσης ή μανίκια από την Pro Compression.

Η Pro Compression χορηγεί την POTM αυτήν την εβδομάδα. Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας αφού βοηθούν με την επούλωση καθώς και την κούραση – ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες διαδρομές. Εκτός από τα χέρια κάτω από τις πιο πολύχρωμες, καινοτόμες και αξιολάτρευτες κάλτσες συμπίεσης που μπορείτε να βρείτε.

Ελέγξτε σε αυτήν τη δημοσίευση, καθώς και θα πάρετε για να κερδίσετε ένα ζευγάρι κάλτσα συμπίεσης ή μανίκια της επιλογής σας (που δεν προσφέρεται προφανώς). Διαγωνισμός διαθέτει σε όλους. (Εάν είστε σε απευθείας σύνδεση εκτός της περιοχής αποστολής τους, θα τα στείλω σε εσάς.) Κλείνει αύριο στις 21:00 PST. Οι νικητές θα αποκαλυφθούν την Κυριακή.

Αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με αυτήν τη δημοσίευση με το check-in σας:

Τρέξατε σήμερα; Ακριβώς πόσο; ημέρα ανάπαυσης? Αλλα??

Αποποίηση ευθυνών: Η Procompression θα προμηθεύσει τα βραβεία για την πρόκληση POTM αυτής της εβδομάδας. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

ΚαρφίτσαΜερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Στόχοι για να σας βοηθήσουμε να τρέξετε πολύ καλύτερα – στοίβα στο μίλια δυσκολία Ημέρα 1

Στόχοι για να σας βοηθήσουμε να τρέξετε πολύ καλύτερα – στοίβα στο μίλια δυσκολία Ημέρα 1

Δωρεάν 30 ημερών τρέξιμο Δυσκολία Ημέρα 1. Ακριβώς πώς να ρυθμίσετε το στόχο σας. Στοίβα στο Miles Run Δυσκολία Νοέμβριος 2021

Η στοίβα στο Miles Day 4 – το τρέξιμο δεν είναι θεραπεία, ωστόσο βοηθά

Η στοίβα στο Miles Day 4 – το τρέξιμο δεν είναι θεραπεία, ωστόσο βοηθά

online τρέξιμο δυσκολία Ημέρα 4 Επιθεωρήστε. Αστεία δρομέα Memes Instagram καθώς και ιδέες για τη φροντίδα του άγχους και του άγχους καθώς και του άγχους

Ακριβώς πώς να ορίσετε έναν τρέχοντα στόχο για στοίβα στο Miles Challenge

Ακριβώς πώς να ορίσετε έναν τρέχοντα στόχο για στοίβα στο Miles Challenge

Στοίβα στο φύλλο εργασίας στόχου δυσκολίας Miles. Ακριβώς πώς να ορίσετε έναν τρέχοντα στόχο για τη στοίβα 21 ημερών στο Miles Challenge. δωρεάν p

στοίβα στα μίλια 2021 – δωρεάν πρόκληση λειτουργίας

στοίβα στα μίλια 2021 – δωρεάν πρόκληση λειτουργίας

Δωρεάν δυσκολία λειτουργίας 2021. Στοίβα στα μίλια για δρομείς όλων των επιπέδων. Αποκτήστε το εκτυπώσιμο ημερολόγιο καθώς και τον προγραμματιστή γευμάτων

online δυσκολία λειτουργίας – Ημέρα 3

online δυσκολία λειτουργίας – Ημέρα 3

Στοίβα στα μίλια online τρέχοντας δυσκολία 3 Ημέρα 3 Επιθεωρήστε. Εκτυπώσιμη 50 μίλια, 100 μίλια ή 200 μίλια tracker.

Στοίβα στο Miles Run Bet δυσκολία στις τελικές σημειώσεις

Στοίβα στο Miles Run Bet δυσκολία στις τελικές σημειώσεις

Εκτέλεση νικητών δυσκολίας στο στοίχημα! Η στοίβα στα μίλια που τρέχει δυσκολία γίνεται για τις τελευταίες 4 εβδομάδες που έχουμε τρέξει 4 φορές α

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.