Expo: Αυτός ο αγώνας ήταν μέρος της σειράς Rock n’ Roll. Συνήθως έχουν μια αρκετά μεγάλη έκθεση και το Las Vegas Show δεν ήταν διαφορετικό. Ήταν στο συνεδριακό κέντρο Sands πίσω από το βενετσιάνικο (καλή, κεντρική τοποθεσία).

Υπήρχαν τόνοι θαλάμων (διαβάστε: ευκαιρίες για να ξοδέψετε χρήματα) και δωρεάν πράγματα.
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6. Εκτέλεση ενημερωμένης ενημέρωσης ιστολογίου.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ο Golden Retriever δεν θα πάρει τα χάπια του!
02:19

Ζω
00:00
08:21
01:19

Η Susan και εγώ πήρα 2 δωρεάν φωτογραφίες για τα βιβλία μνήμης μας. Ξέρετε, αν έπρεπε να κάνω ένα βιβλίο μνήμης και να μην χάσω την εικόνα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου μου.

Αρχή αγώνα: Έμεινα στο TI (νησί Treasure, αλλά δεν μπορείτε να το ονομάσετε αυτό επειδή δεν είναι σούπερ δροσερό). Είναι προς το βόρειο άκρο της λωρίδας. Δεν φαίνεται τόσο μακριά, αλλά κατέληξε να μας πάρει σχεδόν μια ώρα για να περπατήσουμε στην αρχή.

Στην πορεία…

Η ταινία είναι κλειστή για τον αγώνα, οπότε όλοι περπατούσαν μαζί μας.

Είδαμε τους μαραθωνοδρόμους να τρέχουν καθώς πήγαμε…

Τέλος … φτάσαμε στην αρχή και πήραμε φωτογραφίες.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τρέχω (βλέπε παρακάτω), όπως και τα χέρια μου κατευθείαν μπροστά μου. Αυτό αποθαρρύνει τους άλλους να τρέχουν ακριβώς μπροστά μου και να με ψεκάζουν με πυραύλους. Μην αντιγράφετε τη φόρμα μου, είναι μια κίνηση εμπορικών σημάτων.

Μαθήματα: Το μισό ξεκινά στις 4:30 μ.μ. και ξεκινάτε δεξιά στη λωρίδα. Μέχρι τη στιγμή που ήμασταν ένα μίλι στον ήλιο πήγαινε κάτω και τα φώτα ανεβαίνουν!

Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να τρέχει κάτω από το δρόμο !!! Το μάθημα είναι εξαιρετικά επίπεδη, αλλά ήταν θυελλώδης Κυριακή το βράδυ. Σούπερ θυελλώδης! Δεν με πειράζει ο άνεμος γιατί ήμουν τόσο αποστασιοποιημένος από τις φουσκάλες μου από τους υπερβολικά υψηλούς μου, την έλλειψη ύπνου και την απόρριψη. Πήγα στο Βέγκας για μια καλή στιγμή και ήξερα ότι θα πληρώσω για αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Totally.worth.it.

Τελειώστε: Τελείωσα στις 2:11, λίγο πολύ το χειρότερο μισό μου χρόνια. Παραδόξως, 2 ώρες είναι το ποσό του ύπνου που πήρα τη νύχτα πριν και 11 είναι ο αριθμός των ποτών που είχα. Έτσι, θα το έλεγα ακόμα και Steven.

Ο αναγνώστης Courtney με είδε στο τέλος και πήρε αυτή την εικόνα. Είναι blogs σε 3x ένας δρομέας γοητείας

Best Bonus Course: Μπορείτε να παντρευτείτε ακριβώς στη διαδρομή και να κάνετε μια δέσμη ανθρώπων! Είναι επίσης ο αγώνας με τις περισσότερες προτάσεις γάμου! Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό;

Μετά το πάρτι: Η ομάδα ανεφοδιασμού μου έδωσε 2 VIP βραχιόλια, οπότε η Susan και εγώ χτύπησα τη σκηνή VIP μετά τον αγώνα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προνόμια επειδή έχουν φαγητό και ένα μέρος για να καθίσετε

Συναντήθηκα και έναν φίλο ανεφοδιασμού της ομάδας, τον Γιώργο! Έχει τρέξει δεκάδες αγώνες RNR!

Η Σούζαν απολάμβανε κάποιο κρασί, αλλά επέλεξα από τότε που το στομάχι μου έβλαψε. Προφανώς η βότκα και η εκτέλεση 13 μιλίων δεν είναι ένας αγώνας που γίνεται στον ουρανό. Διάσημος.

Μετά τον αγώνα που περάσαμε πίσω στο TI, ντους και μόλις πήγαμε για φαγητό εκεί. Καταλήξαμε να πάρουμε το PHO. Το φαγητό ήταν καταπληκτικό (επιδόρπιο όχι τόσο πολύ).

Το μενού επιδόρπιο είχε δώδεκα ζεστά μπισκότα τσιπ σοκολάτας. Η Susan Sweet τους μίλησε για να μας δώσει μισή ντουζίνα. Είχε μεγάλες προσδοκίες από τότε που είναι εμμονή με τα ζεστά μπισκότα Choc Chip από το Grand Luxe. Δυστυχώς αυτά δεν ήταν καλά. Περάστε αυτό αν πάτε εδώ. Δεν ήταν ζεστά, τα τσιπ ήταν σοκολάτα γάλακτος και ήταν μέτρια στην καλύτερη περίπτωση.

Στη συνέχεια, σκοπεύαμε να έχουμε ένα ποτό και να το ονομάσουμε μια νύχτα. Αλλά, κάποιος οδήγησε σε περισσότερα.

Εκτελέστε, ράλι, επαναλάβετε. {Το φόρεμα είναι από το BCBG Max Azria μέσω του Nordstrom Rack}

Συνολικά: Δεν είναι ο καλύτερος αγώνας μου, αλλά το best.race.weekend.ever.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.