Έχω πολλές ανησυχίες, καθώς και πολλές αναζητήσεις για το ακριβώς πώς επιστρέφω από την υπερκατανάλωση ή ένα binge. Αυτό συμβαίνει πολύ από τότε που ξεκίνησε τη νέα μου δουλειά. Είμαι κουρασμένος, συνήθως συγκλονισμένος και ανήσυχος. Αυτά τα πράγματα ισούται με το φαγητό για μένα.

Χθες το βράδυ πήραμε σπίτι γύρω στις 11μμ, καθώς και εγώ έπρεπε ακόμα να blog, καθώς και να επιταχύνω ένα άρθρο που οφειλόταν τα μεσάνυχτα. Παρόλο που μόλις επέστρεψα από το μεγαλύτερο δείπνο στον κόσμο, κατέληξα να διατηρούμε τις επιχειρήσεις με μερικά σνακ.
Τα τελευταία μου βίντεο

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Λαμβάνοντας μια δοκιμή κοράνιου – ακριβώς πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου καθώς και περισσότερο. Πήρα την παραδοσιακή δοκιμή καθώς και ο Ben πήρε το γρήγορο τεστ Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
00:51

Ζω
00:00
08:21
05:16

Θέλω να είμαι τρελός καθώς και ατυχής καθώς και ο ίδιος. Αλλά, αντ ‘αυτού, μετράω σήμερα ως Ημέρα 1 πίσω για να καθαρίσω το φαγητό.

Πώς αναπηδάς από μια φούσκα;

Λάβετε κάποια άσκηση.

Περπατώ ή τρέχω για να βοηθήσω να βγάλω μερικά από τα φώτα. Η υπερκατανάλωση χθες το βράδυ σημαίνει ότι η πορεία μου ήταν επιτυχημένη, ωστόσο τουλάχιστον προσπάθησα.

Συμβουλή: Η τοποθέτηση δεν μετράει ως άσκηση.

Τι τρώτε μετά από ένα binge;

Κανονικά, υγιή ολόκληρα τρόφιμα.

Παρόλο που δεν ήμουν εξαιρετικά πεινασμένος μετά από μια νύχτα υπερκατανάλωσης, καταλαβαίνω ότι αν αποφύγω το πρωινό, η κοιλιά μου θα αρχίσει να τρέχει σε λίγες ώρες, θα καταλήξω υπερβολικά πεινασμένος για μεσημεριανό και binge. Ο κύκλος θα συνεχιστεί αν δεν το σταματήσετε.

Κάνετε τον εαυτό σας να ρίξει; (Παίρνω αυτή την ανησυχία πολύ. Ελπίζω ότι αυτό δεν είναι ένα μήνυμα που μου λέει ότι τα δόντια μου είναι jacked επάνω.)

Οχι.

Τελικά, αισθάνομαι μπερδεμένος καθώς και τρελός στον εαυτό μου, ωστόσο αυτό δεν τροποποιεί την κατάσταση. Πρέπει να επιστρέψω στο τρένο υγιεινής διατροφής καθώς και να συγχωρήσω τον εαυτό μου για να φτιάξω ένα pitstop στο binge-ville.

Σε άλλα, πιο διασκεδαστικά νέα … ακούσατε για το Slut Walk;

Όχι, αυτό δεν είναι ένα αστείο για το ακριβώς πώς φόρεμα στο Βέγκας…

Είναι μια πρόταση που ξεκίνησε σε αντίδραση σε έναν αστυνομικό στο Τορόντο να λέει βασικά: “Μην φόρεσε σαν τσούλα αν δεν θέλετε να βιαστείτε”.

WTF.

Σε απάντηση, μια ομάδα γυναικών καθώς και ο Guy προχώρησε στη χρηματοδότηση σε προκλητικά ρούχα για να διαμαρτυρηθούν. Η πρόταση έχει αυξηθεί από τότε. (πηγή)

Ο πρώτος περίπατος Slut ήταν στο Τορόντο, ένας ακόμη μόλις πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στο Σιάτλ καθώς και τώρα διοργανώνεται στην Ινδία.

Σκέψεις;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Λύση στις τρέχουσες ανησυχίες σας Β βίντεο

Λύση στις τρέχουσες ανησυχίες σας Β βίντεο

Γειά σου! Νέο βίντεο μέχρι τώρα στο κανάλι RER Instagram TV! Το χωρίσω σε 2 βίντεο για να διευκολύνω την ανακάλυψη της απάντησης

Ακριβώς πώς να σταματήσετε μια κακή συνήθεια – 126

Ακριβώς πώς να σταματήσετε μια κακή συνήθεια – 126

Τεχνική για να σταματήσετε να τρώτε, να τρώτε ή να κάνετε μια ακόμη κακή συνήθεια. Η καλύτερη διαισθητική συμβουλή φαγητού για να σας βοηθήσει να αποκόψετε το σχέδιο διατροφής

Ε & Α σχετικά με το διαισθητικό φαγητό & binging, συμβουλές για το καλοκαίρι και περισσότερο!

Ε & Α σχετικά με το διαισθητικό φαγητό & binging, συμβουλές για το καλοκαίρι και περισσότερο!

Τρέχοντας τρόφιμα φυσική κατάσταση διαισθητικές ανησυχίες διατροφής καθώς και απαντήσεις. Συμβουλές για το καλοκαίρι που τρέχει, τι να κάνετε αν είστε κατάθλιψη και

Ακριβώς πώς να αρχίσετε να τρέχετε με το run / walk stratΕγιά

Ακριβώς πώς να αρχίσετε να τρέχετε με τη στρατηγική Run / Walk

Ακριβώς πώς να αρχίσετε να τρέχετε σχέδιο με διαστήματα διαδρομής. Νέοι δρομείς καθώς και επιστρέφουν δρομείς Run/Walk Time Chart για να το κάνετε εύκολο

Γιατί δεν τρέχω στην άμμο, ωστόσο εσύ κάνεις

Γιατί δεν τρέχω στην άμμο, ωστόσο εσύ κάνεις

Το τρέξιμο στην άμμο είναι ιδανική για εσάς. Υπάρχουν οφέλη για την εκτέλεση της μαλακής άμμου στην παραλία, ωστόσο, διατηρώντας αυτή την λίστα

Q & A -May Part 2 – Θα κάνω τους νέους μου να τρέχουν; Ακριβώς πώς μένω εμπνευσμένος για να φάω υγιή…

Q & A -May Part 2 – Θα κάνω τους νέους μου να τρέχουν; Ακριβώς πώς μένω εμπνευσμένος για να φάω υγιή…

Γειά σου! Πώς πάει? Έχω ένα νέο γύρο ανησυχιών από εσάς, καθώς και τους διαδικτυακούς φίλους σας! Αυτά ήταν μερικά μεγάλα Q

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.