Γεια σας! Ακριβώς τι κάνεις; Είναι η ημέρα 8 της στοίβας στα μίλια – τι κάνεις σήμερα για να τρέξεις/περπατάς/μετακινήσεις; Αυτό το Σαββατοκύριακο έκανα μια μεγάλη βόλτα με έναν καλό φίλο για να πάρω καφέ. Αυτή είναι η προπόνηση της επιλογής μου στις ημέρες ανάπαυσης από το τρέξιμο.

Κάνοντας μια βόλτα με έναν καλό φίλο είναι το προτιμώμενο πράγμα μου να κάνω για να καλύψω τη διαφορά. Αισθάνομαι ότι είναι απλό να μιλάμε καθώς και η ροή της συζήτησης. Επιπλέον με κάνει να κινείται. Το δίλημμα είναι ότι θέλω να κάνω ενεργά πράγματα ενώ κρέμομαι έξω, ωστόσο δεν θέλω να μοιάζω ότι είμαι σε τάξη γυμναστικής υψηλής ιδρύματος σε άβολα ρούχα.
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
Το ημερολόγιο βίντεο κατάρτισης μαραθωνίου – Ημέρα 3. Τρέχοντας το περιοδικό Επιθεωρήστε με το Run Eat Repeat Repeat

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 51 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ταξιδέψτε την κριτική Jane
08:01

Ζω
00:00
08:21
00:51

Μήπως φόρεμα για μια προπόνηση – αν δεν είναι μια «πραγματική» προπόνηση;

Κοιτάζω casual; Το denim θα είναι άβολος να περπατήσει μέσα, συν δεν πηγαίνουν με παπούτσια τρέξιμο.

Θέλω μια άνετη και αξιολάτρευτη ενδυμασία για τέτοια πράγματα. Επιλέξαμε ένα απλό σύνολο από το Danskin τώρα. Δουλεύω με την επιχείρηση προσπαθώντας τα εργαλεία τους που είναι “κατάλληλα για όλα”.

(Στην παραπάνω εικόνα: hoodie / tee / capris)

Αυτό το Σαββατοκύριακο αθλούσα το Danskin τώρα μπέιζμπολ μπέιζμπολ καθώς και Capris. Μου αρέσει ότι η γραμμή είναι εξαιρετικά φθηνή, καθώς και ένα μείγμα λειτουργίας, εργαλείων προπόνησης, καθώς και χαλαρά ρούχα. Έχω δεξαμενές, αθλητικά σουτιέν, μπλουζάκια, hoodies, σορτς, capris καθώς και παντελόνι από τη γραμμή – χτυπά όλες τις βάσεις.

Περπατήσαμε με ένα πάρκο σε bagels καθώς και Brew, μια περιφερειακή τοποθεσία με τόνους επιλογών bagel. Δυστυχώς, το “Brew” είναι ο καφές – όχι η μπύρα για όποιον πίνει με το πρωινό τους.

Αλλά έχουν κάτι πολύ καλύτερο από την μπύρα – Unicorn Bagels.

Ναι, έχουν bagels Unicorn. Υποθέτω ότι είναι τρόφιμα μονόκερου, που σημαίνει ότι οι μονόκεροι είναι πραγματικοί. Είναι επιστήμη.

Ρώτησα γι ‘αυτούς, ωστόσο είναι απλά συνηθισμένα bagels με χρωματισμό τροφίμων. Έτσι, παρόλο που φαίνονται μαγικά, δεν πήρα ένα.

Επιλέξαμε ένα γαλλικό τοστ. Εκεί είναι εκεί!

Αλλά όταν έλαβα ένα μονόκερο κατοικίδιων ζώων, σίγουρα θα επιστρέψω για να πάρω μερικά!

Ήταν ένα ωραίο πρωινό με το περπάτημα καθώς και τους υδατάνθρακες. Αυτή είναι η τελειότητα για ένα πρωί της Κυριακής

Το Vegas δεν ήρθε για καφέ καθώς και για bagels. Ωστόσο, το έκανα τόσο όσο τον αργότερα, με το να τον χτυπήσει πολύ. Πιστεύω ότι του αρέσει. Με αποπληρώνει με τη γούνα γύρω από τα πάντα.

Συσσωμάτωση στη μίλια 9 Ημέρα

Δεδομένου ότι δουλεύω με το Danskin σήμερα, θέλω να μοιραστώ τα παρόμοια, καθώς και ο σημερινός πρωταθλητής POTM θα πάρει μια ενδυμασία από τη γραμμή τους.

Ανοιχτό σε όλους. Θα σας το στείλω αν βρίσκεστε εκτός της περιοχής αποστολής τους. Παιδιά – μπορείτε να επιλέξετε κάτι για μια γυναίκα στη ζωή σας. Συγγνώμη, ο Danskin τώρα προσφέρει εργαλεία για κορίτσια/γυναίκες αυτή τη στιγμή.

Αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με αυτή τη δημοσίευση, καθώς και θα πάρετε για να κερδίσετε μια ενδυμασία από το Danskin τώρα! Κλείνει αύριο στις 21:00 PST.

*Χρησιμοποιήστε το #Rermiles στο κοινωνικό δίκτυο για να μοιραστείτε την πρόοδό σας !!*

Ερώτηση: Ποια είναι η επιθεώρηση της ημέρας POTM 9;

Αποποίηση ευθυνών: Δουλεύω με τον Danskin τώρα για να μοιραστώ τα εργαλεία τους. Giveaway που παρέχεται από το RER. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Οι καλύτερες προσφορές Prime Day για τους δρομείς 2021

Οι καλύτερες προσφορές Prime Day για τους δρομείς 2021

Οι καλύτερες προσφορές Prime Day για την πώληση δρομέων σε παπούτσια για τρέξιμο, εργαλεία που τρέχουν, ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης καθώς και περισσότερα. Λίστα της εκτέλεσης

Οι προτιμώμενες γκέτες μου καθώς και το Capris

Οι προτιμώμενες γκέτες μου καθώς και το Capris

Είμαι εXcited για να μοιραστώ το προτιμώμενο τρέξιμο μου Capris καθώς και γκέτες, δεδομένου ότι αυτό το εργαλείο είναι πιο φθηνό από πολλά από τα άλλα μου

Ακριβώς πώς να κάνετε έναν επίπεδη δρομέα καθώς και ακριβώς πώς να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς Instagram – Διασκέδαση Δυσκολία Ημέρα 9

Ακριβώς πώς να κάνετε έναν επίπεδη δρομέα καθώς και ακριβώς πώς να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς Instagram – Διασκέδαση Δυσκολία Ημέρα 9

Ακριβώς πώς να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς στο Instagram με αυτή τη διασκεδαστική εικόνα για την πρόκληση ημέρας. Ακριβώς πώς να κάνετε έναν επίπεδη δρομέα καθώς και τι hashtag

Η καλύτερη μαύρη Παρασκευή, καθώς και οι πωλήσεις της Δευτέρας Cyber ​​για δρομείς

Η καλύτερη μαύρη Παρασκευή, καθώς και οι πωλήσεις της Δευτέρας Cyber ​​για δρομείς

Εδώ είναι ένα στρογγυλό από την καλύτερη μαύρη Παρασκευή, καθώς και τις πωλήσεις Cyber ​​Monday για δρομείς. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα έξοδα πώλησης

Τρέξιμο Gear Hack – Πιάστε και πηγαίνετε ενδύματα

Τρέξιμο Gear Hack – Πιάστε και πηγαίνετε ενδύματα

Σούπερ απλό και γρήγορο hack. Συμβουλή για να προετοιμαστείτε για να τρέξετε καθώς και να εμπνεύσετε την πόρτα προετοιμάζοντας το πανί προπόνησής σας

Απαίτηση νέα παπούτσια τρέξιμο; Εδώ είναι ακριβώς πώς μπορείτε να πείτε …

Απαίτηση νέα παπούτσια τρέξιμο; Εδώ είναι ακριβώς πώς μπορείτε να πείτε …

Ακριβώς πώς λέτε αν ήρθε η ώρα να πάρετε νέα παπούτσια τρέξιμο; Συμβουλές για το τι να αναζητήσετε για να επιλέξετε εάν απαιτείτε ένα νέο ζευγάρι Runn

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.