Πήρα το αντίγραφο της λειτουργίας μου όμορφο σήμερα και σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για να μοιραστώ την ιστορία μου OB;

Πάντα επειδή η πρώτη της σημείωση της, η ιδέα του Caitlin πίσω από τη λειτουργία Beautiful μου μίλησε πραγματικά. Πάντα υπερηφανεύομαι ότι είμαι πολύ υποστηρικτικός και θετικός προς φίλους και γνωστούς. Αλλά μέσα στο κεφάλι μου είμαι συνεχώς berating τον εαυτό μου επειδή είμαι λίπος, έχοντας κακό δέρμα, δεν είμαι αρκετά έξυπνος … Θα μπορούσα να συνεχίσω.
Τα νεότερα μου βίντεο

Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
Μια καλή σειρά ακρόασης – Βιβλίου και Podcast Review
Στη συνέχεια, έφυγε από τη Lisa Jewell – διαθέσιμη στο Audible, στο Amazon ή όπου πωλούνται βιβλία.

Είναι «τότε έφυγε» μια καλή ακρόαση; Εδώ είναι η κριτική μου!

Για πολύ περισσότερες κριτικές, συνδέσμους και προτάσεις, ελέγξτε το runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 20 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 1
03:12

Ζω
00:00
08:21
04:20

Είχα επικριθεί για τόσο πολύ καιρό δεν συνειδητοποίησα ότι το έκανα όλη την ώρα. Οποτεδήποτε θα έπαιρνα μια ματιά στα πόδια μου σε μια αντανάκλαση θα ήμουν πολύ αμήχανος για το πόσο λίπος ήμουν. Ήταν μια φρικτή ύπαρξη.

Κοιτάζοντας πίσω, θυμάμαι την πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι ήμουν λίπος. Ήταν στην τρίτη τάξη όταν κάποιος μου κάλεσε έναν “ιπποπόταμο”. Θυμάμαι ακόμα εκείνη την ημέρα;

Το πράγμα είναι, δεν ήμουν καν πραγματικά λίπος. Σίγουρα, βρισκόμουν στην παχουλός πλευρά και μεγαλύτερη από τους φίλους μου, αλλά δεν ήταν τίποτα που δεν μπορούσε να διορθωθεί με λίγο λιγότερο γλυκά και λίγο περισσότερα παιχνίδια της ετικέτας.

Αλλά, αντί να παίζω έξω, έβγαλα σε αμηχανία. Έχω συνειδητοποιήσει το σώμα μου επειδή η ηλικία των 8. Είναι πραγματικά λυπηρό γιατί πριν από αυτή τη φορά ήμουν πολύ σίγουρος και έξω από το παιδί.

Περίπου την ίδια στιγμή ο Caitlin δημιούργησε την Operation Beautiful, προετοιμαζόμουν για το γάμο μου. Ήμουν περίπου 15 κιλά υπέρβαρο για το ύψος μου (είμαι συντηρητικός). Φυσικά ήθελα να κοιτάξω το καλύτερό μου την ημέρα του γάμου μου και σκέφτηκα να κάνω μια διατροφή συντριβής.

Αλλά αφού πραγματικά σκάβω βαθιά και σκέφτηκα, επέλεξα ότι δεν ήθελα να λιμοκτονήσω για επιφανειακούς λόγους. Πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήθελα να είμαι ευχαριστημένος και να νιώθω καλά.

Έτσι, αντί να δουλεύω σε μια δίαιτα τροφίμων, πήγα σε μια θετική σκέψη.

Υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι είχα τόνους φίλων και οικογένειας σχετικά με το γάμο και μου άρεσε ακριβώς όπως ήμουν. Υπενθύμισα επίσης ότι ο Ben μου ζήτησε να τον παντρευτώ ακόμη και με τα επιπλέον 15 κιλά. Και θα με περίμενε στο τέλος του διαδρόμου, ανεξάρτητα από το τι είπε η κλίμακα.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχείτε για το βάρος σας όταν θα έπρεπε να είστε αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν αυτή η στιγμή απαιτεί να κοιτάξετε στα μάτια του ανθρώπου των ονείρων σας.

Πήδησα στη λειτουργία του Beautiful Train και πήγα πραγματικά σε ένα ξεφάντωμα δημοσίευσης καθώς οδήγησα σε ολόκληρη τη χώρα το περασμένο καλοκαίρι. Κάθε φορά που δημοσίευσα μια σημείωση με έκανε να νιώθω καλύτερα και πολύ πιο θετικό για τον εαυτό μου.

Δημοσιεύτηκα στο Salt Lake City, Yellowstone, Mount Rushmore και πολλά άλλα!

Και για να δείξουμε πόσο καλό κάρμα επανέρχεται σε εσάς όταν κάνετε καλές πράξεις – ένας πλήρης ξένος άφησε τον Ben και εγώ ένα σημείωμα “Γάμου Λειτουργίας”! Ήταν το πιο γλυκό πράγμα που μου συνέβη ποτέ.

Εάν δεν έχετε δημοσιεύσει ακόμα μια σημείωση, κάντε το σήμερα. Έχετε ένα θραύσμα χαρτιού και ένα στυλό. Γράψτε μια σημείωση. Ακόμα κι αν η σημείωση δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα για το πώς βλέπετε, θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα για το είδος του ατόμου που είστε και τι συμβάλλετε στον κόσμο;

Και μην ξεχάσετε να σηκώσετε το βιβλίο του Caitlin! Μία από τις σημειώσεις μου είναι στη σελίδα 100;

Είσαι όμορφη. ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.