Είναι σχεδόν ένα μήνα επειδή πήγα στο γιατρό για τον Herp του ποδιού. Ο βοηθός του γιατρού έκανε θεραπεία, αλλά ποτέ δεν έφυγε πλήρως. Και στην πραγματικότητα άρχισε να επιστρέφει. Γιούχα.

Έτσι, επέστρεψα σήμερα για να δω τον γιατρό μου (που αγαπώ!). Είπε ότι επρόκειτο να “κάψει το sht έξω από αυτό”. Και το κάναμε. Αλλά, θα πρέπει ακόμα να επιστρέψω σε μια εβδομάδα για μια συνέχεια.
Τα νεότερα μου βίντεο

5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
Γρήγορη ζεστή για δρομείς. 5 λεπτά τρέχει προθέρμανση πριν από το τρέξιμο σας. Πώς να ετοιμαστείτε να τρέξετε. Προτάσεις για το τι να κάνετε πριν εκτελέσετε

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 34 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Ζω
00:00
08:21
05:34

Είχαμε χρόνο να μιλήσουμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και την ρώτησα για τις τρελές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του σώματος μου (να πάρετε πραγματικά κρύο μετά το φαγητό, ιδρώτα τη νύχτα). Έτσι αγοράζεται μερικές εξετάσεις αίματος.

Δεδομένου ότι η εξέταση αίματος ήταν απροσδόκητη ο Ben ρώτησε γιατί είχα ένα Band-Aid. Του είπα ότι πήρα ένα τεστ αίματος επειδή ήμουν έγκυος.

Ήταν χαρούμενος. Αστείο πίσω. (someecards.com)

Ήμουν στην περιοχή και πήγα στη μαμά μου για να ληστέψουν το τεράστιο ψυγείο της!

Έχει το αγαπημένο μου τυρί! Για κάποιο λόγο δεν σκέφτομαι ποτέ να το αγοράσω, γι ‘αυτό ήταν μια πραγματική απόλαυση!

Τα σκυλιά κοίταξαν με τρόμο καθώς πλένω το τυρί με λίγες χούφτες από πάγωμα με φράουλα και παγωτό με τσιπ.

Αλλά, αγόρασα τη σιωπή τους με μια βόλτα. Μακάρι να μου άρεσε τίποτα όσο τα σκυλιά μου αγαπούν τις βόλτες.

Και ο ένας τον άλλον <3 Η μητέρα μου με έστειλε σπίτι με ένα τέλεια ώριμο αβοκάντο. Το πρόσθεσα σε μια τεράστια σαλάτα με ρεβίθια, ράντσο και καρυκεύματα. Αγγλικές πίτσες muffin στο πλάι επειδή είχα μια μεγάλη λαχτάρα. Και αυτός ήταν ο χάλια του ποδιού μου, το αστείο εγκυμοσύνης, η μέρα του παγωτού. Τα λέμε αύριο μετά το τρέξιμο L-O-N-G! Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο Συνεχίστε να τα επιλέγετε: Ελαφριά ξινή κρέμα enchiladas- Easy Weeknight Recipe Ελαφριά ξινή κρέμα enchiladas- Easy Weeknight Recipe Εύκολη συνταγή Enchiladas που είναι γεμάτη με υγιή συστατικά! Αυτό το ελαφρύ μεξικάνικο κλασικό είναι ένα καταπληκτικό δείπνο και κάνει Πίτσα ομελέτα συνταγή-2 τρόποι Πίτσα ομελέτα συνταγή-2 τρόποι Υγιεινή συνταγή ομελέτας πίτσα πρωινού με χαμηλή λίπος πραγματική μοτσαρέλα της Καλιφόρνια. Συνταγή πίτσας αυγών για πρωινό, LUN Εύκολη συνταγή πίτσα του Μεξικού με τυρί Καλιφόρνια Εύκολη συνταγή πίτσα του Μεξικού με τυρί Καλιφόρνια Εύκολη και υγιής συνταγή πίτσα του Μεξικού. Δοκιμάστε αυτό το γρήγορο μεσημεριανό ή δείπνο μεξικάνικη πίτσα με φασόλια, τυρί Καλιφόρνια, Bell P Elote συνταγή-εύκολο μεξικάνικο καλαμπόκι στο σπίτι Elote συνταγή-εύκολο μεξικάνικο καλαμπόκι στο σπίτι Elote Recipe - Εύκολη συνταγή καλαμποκιού του μεξικάνικου δρόμου με ισπανόφωνη τυρί. Δοκιμάστε αυτό το υγιεινό παίρνετε ένα κλασικό μεξικάνικο Φύλλο γαρίδας tacos με κρεμώδη σάλτσα cilantro Φύλλο γαρίδας tacos με κρεμώδη σάλτσα cilantro Εύκολη συνταγή φύλλων γαρίδας Tacos. Ελαφριά γαρίδα tacos με σάλτσα κρέμας κρέμας γεμάτη γεμάτη με πρωτεΐνη και κορυφαία W πόνος στην κορυφή της ενημέρωσης ποδιών για δρομείς πόνος στην κορυφή της ενημέρωσης ποδιών για δρομείς κορυφή του fΟ πόνος στο δρομέα. Ενημέρωση για τον τραυματισμό και τα ραντεβού μου. Τα αποτελέσματα της ακτίνων Χ επείγουσας φροντίδας είναι ένα κάταγμα έντασης ⚡ από το ShareaHolic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.