Την άλλη μέρα έβγαλα γύρω από την κουζίνα ψάχνοντας για μια απόλαυση, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκαν καμία απολαύστε. Στη συνέχεια, πήρα την ιδέα να φτιάξω δίσκους που μοιάζουν με τορτίγια με τηγανητό με ζάχαρη κανέλας. Ω! ναι.

Τότε, συνειδητοποίησα ότι το τηγάνισμα θα έκανε ένα τεράστιο χάος και πιθανότατα θα μπορούσε να πάρει μαζί μου να πάρει καύση πετρελαίου στα πόδια μου και ίσως να χάσει ένα φρύδι. Έτσι, άλλαξα το για να ψήσω τα tortillas αντ ‘αυτού. Είναι πιο υγιεινό και δεν χρειάζεται να βάλω τις κάλτσες – όλοι κερδίζουν!
Τα νεότερα μου βίντεο

5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
Γρήγορη ζεστή για δρομείς. 5 λεπτά τρέχει προθέρμανση πριν από το τρέξιμο σας. Πώς να ετοιμαστείτε να τρέξετε. Προτάσεις για το τι να κάνετε πριν εκτελέσετε

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 34 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Πήρα μια δοκιμή Covid-19
05:16

Ζω
00:00
08:21
05:34

Γλυκά φλιτζάνια τορτίγια κανέλας

Συστατικά:

2-4 αλεύρι ή αλεύρι sub tortillas (όχι καλαμπόκι)

2 TB. Βούτυρο ή λάδι καρύδας, λιωμένο

2 TB. κανέλα

1/4 φλιτζάνι ζάχαρη

Οδηγίες: Έχω tortillas 8 ιντσών, έτσι χρησιμοποίησα ένα μεγάλο γυαλί στο στόμα για να τα κόψω σε μικρότερους κύκλους. Εάν είναι δύσκολο να λυγίσουν (ξηρά) τα μικροκύματα τους για μερικά δευτερόλεπτα, έτσι θα χωρέσουν στα κύπελλα. Βουρτσίστε και τις δύο πλευρές των tortillas με λιωμένο βούτυρο ή λάδι καρύδας. Πασπαλίστε γενναιόδωρα με κανέλα και ζάχαρη. Τοποθετήστε σε ένα cupcake τηγάνι ή ramekin. Ψήστε στους 350 μοίρες για 12-15 λεπτά ή μέχρι τραγανή.

Συμπληρώστε!

Αν θέλετε να φτιάξετε «πραγματικό» bunuelos εδώ είναι δύο τρόποι…

Πώς να φτιάξετε μεξικάνικο bunuelos

Ο Bunuelos αξίζει τον κόπο

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.